Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ






Táplálkozás és egészség

1 2 3 4 5 6 7
Párosan szép az élet
Megfognak lepődni: így van ez a táplálkozásban is! Vannak olyan ételféleségek, amelyeket célszélszerű párban fogyasztani. Jótékony egészségügyi hatásaik így felerősödnek. A kiegyensúlyozott étrend nemcsak a megfelelő ételek kiválasztásán múlik, Nem mindegy, hogy... »

Gyűjtsünk medvehagymát!
Itt a tavasz! Gyönyörűen süt a nap, a madarak csicseregnek. Egyszerűen hív a természet. És ha már elindulunk kirándulni, túrázni miért ne köthetnék össze a kellemest a hasznossal? Gyűjtsünk medvehagymát! Lombos erdeink talaját tavasszal szőnyegként beborítja a... »


Bioélelmiszerek
Bioélelmiszerek, biotáplálkozás A makrobiotikának Európában egy sajátos utózöngéje támadt. A széles körben ismertté vált jelszó: természetes élelmiszereket!A jelszó értelmezése: a növények termesztésénél tilos növényvédő szert, műtrágyát vagy más kemikáliát... »

Grapefruit jótékony hatása
A grapefruitról csupán a 17.-ik század közepén tettek említést.Először a karibi térségben,majd egyre több trópusi,szubtrópusi országban termesztették,legnagyobb exportálója jelenleg azonban az USA.Nagyméretű,lédús frissítő hatású,a citrusfélék családjába... »

A bio étkezés
Annak ellenére, hogy többségünkben pozitív benyomást kelt a ’bio’, vagy ’öko’ kifejezés, általában nem tudjuk mit is jelent az élelmiszereken szereplő jelzés, miért is lenne fontos jobban preferálnunk ezeket a termékeket. »

Az egészség és a kivi
A kivi Kínában őshonos.Jó száz évvel ezelőtt kezdték termeszteni Új-Zélandon.Nevét az ország jelképéről,a kivimadárról kapta.De eredete miatt nevezik még kínai egresnek,sőt őshazájában majombaracknak is.Ma Ausztráliában, Dél-Amerikában, Olasz- és Franciaországban... »

Zsíros kérdések
A zsírok a szervezetben létfontosságú szerepeket töltenek be, energiát szolgáltatnak. A koleszterin egy zsírféle, amely a sejtek falának egyik alkotóeleme, az idegszövet alapanyaga, de részt vesz az ásványianyag-transzportban, az epetermelésben, a csontképzésben,... »

Stevia (sztívia) természetes édesítőszer
Mit vegyünk be: a lejáratási kampányt vagy ezt a természetes édesítõt? Ez a növény Paraguayban õshonos, ahol a helyi guarani indiánok használják többszáz éve teaédesítésre, étvágycsillapításra, bõrbetegségek (dermatitis, eczema, seborrhoea) ellen,... »

Víz & Só
Az emberi test két legfontosabb alkotóeleme a víz és só. Mivel vizet és sót mindennap veszítünk, folyamatosan pótolnunk kell ezeket. Se só, se víz nélkül nem lenne élet a földön. A só koncentráció biztosítja a vérplazma ozmotikus nyomását, amely a vér és szövetek... »

Enni, de mit enni? Ez itt a kérdés...
Táplálékaink hatással vannak közérzetünkre, kedélyállapotunkra és erőnlétünkre is, ezek pedig mindennapi életünk döntéseinek meghozatalára. Tehát étkezési szokásaink közvetett módon életünk minden mozzanatát befolyásolni fogják. Amikor tartósan alacsony... »

1 2 3 4 5 6 7





Minden jog fenntartva © 2018, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.