Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ






Kategória: Táplálkozás és egészség

Víz & Só

Az emberi test két legfontosabb alkotóeleme a víz és só. Mivel vizet és sót mindennap veszítünk, folyamatosan pótolnunk kell ezeket. Se só, se víz nélkül nem lenne élet a földön. A só koncentráció biztosítja a vérplazma ozmotikus nyomását, amely a vér és szövetek közötti anyagcserét teszi lehetővé. Só nélkül nem lennénk képesek egyetlen gondolat megfogalmazására sem, ugyanis az idegrostok csak akkor képesek az impulzusok továbbítására, ha a sóban levő elemek a kálium és nátrium jelen vannak.

A természetes kristálysóban megtalálható az emberi szervezetet felépítő összes elem. Ezzel szemben a konyhasó egy finomított ipari termék, ami több, mint 2000 kémiai reakció után már csak nátrium-kloridot tartalmaz, amit a szervezetünk sejt méregként ismer fel és védekezik ellene.
A konyhasó fogyasztásának következményei: vese túlterheltség, kiszáradás, gyors ráncosodás, vizenyő, ödéma, narancsbőr, rheumás megbetegedések.
A periódusos rendszerből 92 természetes elemet ismerünk, amelyek –kivéve a nemesgázokat- a kristálysóban mind megtalálhatóak. A kristálysóban az elemek kolloidális nagyságban vannak jelen, tehát a szervezetünk számára azonnal rendelkezésre állnak.
A kristálysó nem gyógyszer, hanem a szó igazti értelmében élelmiszer. Különleges képességein keresztül energiaadó, kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású. A kristálysó a szervezetben felbontja a molekula kapcsolatokat, így pl.: lerakódások, elmeszesedés, köszvény. Erősíti az immunrendszert, így meg tudunk küzdeni a civilizásiós betegségekkel, mint pl.: az allergia, asztma stb. A kritálysó ivókúra segítségével mindenkinek lehetősége nyílik egészségessé válni, annak maradni, közérzetét jobbá tenni, a testi és lelki egyensúlyát újra megtalálni és azt energiával feltölteni.
Sóoldat ivókúra:
A sóoldat kiindulópontja sokféle kezelési formának . 1 kg kristálysóból kb. 4 liter sóoldat készíthető. A sóoldat egy teljesen steril oldat, sem gombák, sem csirák, sem baktériumok nem élnek meg benne, és korlátlan ideig eltartható. A telített, 26 %-os kritálysó oldatból egy teáskanálnyit tegyünk egy pohárban és töltsük fel egy jó minőségű szénsavmentes ásványvízzel. Az így kapott felhígított sóoldatot igyuk minden reggel felkelés után éhgyomorra. A sóoldat képes a szervezetben 24 órán keresztül a kristálysó rezgésmintáját fenntartani. Az ivókúra során nem a mennyiség, hanem a rendszeresség és a kritálysó minősége a fontos a pozitív hatás eléréséhez.
A só neve: Hunza kristálysó
Ezt a sót Észak-Pakisztánban kizárólag kézzel bányásszák, szortírozzák, sóoldattal mossák, aprítják és a napon szárítják. Ez a kb 250 millió éves kristálysó a természetes előfordulási formájában minden kritériumnak megfelel, mint pl.: Codex Alimentarius, ami annyit jelent, hogy mindenféle kémiai változtatás és adalékanyagok hozzáadása nélkül, mint élelmiszer eladható, illetve fogyasztható.
A fenti információkat a természetgyógyászomtól szereztem be. Amikor beszerzi számomra a sót, megcsinálom a sóoldatot és ki fogom próbálni az Ő ajánlására.
(A cikket beküldte: csorieva)



Jázminpakóca – alias Stevia Rebaudiana
A jázminpakóca – „édesfű” – a fészkesek családjába tartozó szubtrópusi, Dél Amerika déli részén Paraguay és Brazília őserdőiben honos, évelő, értékes növény. Imádod az édeset, de félsz a kilóktól? Vagy egyszerűen utálod a cukrot, unod a... »

Tények és tévhitek a zsíros hajról II.
Itt a folytatás azoknak, akik inkább rövidített verzióban olvasnák el naplóm tartalmát. Tulajdonképpen az első rész folytatása, de talán annyival hasznosabb is. Próbálkozásaim tárháza bővült, itt már nem apró trükkökkel próbálok valamit is kezdeni magammal, hanem... »





Minden jog fenntartva © 2020, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.