Egészségügyi problémák

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
Egészség-ügy – Betegség-ügy
Egyre többen tartoznak azok közzé, akik valamit hiányolnak a jelenlegi „egészségügyi” rendszerből. Talán mindezt nem tudja megfogalmazni, de érzi, hogy a betegek ellátása nem igazán teljes. Az ember mint individuum – aki testén kívül lélekkel és... »

A kórházban tartózkodásunk veszélyei!
A kórházzal szemben az az elvárásunk, hogy egészségesebben távozzunk, mint ahogy bevonultunk. A többség számára ez így is van, de egyeseknek a kórházban eltöltött idő valóságos rémálommá változhat. Vajon miért van ez ? »


Az Achilles-ín
A felületes közös lábszárhajlító izmok ina.Az Achilles ín túlfeszülése a talpi fasciához hasonlóan, legtöbbször bokasüllyedés ill. lúdtalp következménye. Leginkább sportolók, futók problémája. A tartós feszülés az ín degenerációját, felrostozódását okozza. Végső... »

Gyógyítsd magad shiatsuval!
A shiatsu egy ősi, keleti masszírozási technika, a szó japán nyelven pontosan ujjnyomást jelent. A shiatsu az akupresszúra alapjaira épül... A kezelés során a masszőr az ujjaival a test meghatározott pontjaira nyomást gyakorol, hogy a különböző fájdalmakat,... »

Az almahéj véd a rák ellen is
Sokszor hallottuk már, hogy az alma héjában van a vitamin, vagy "napi egy alma-az orvost távol tartja". Való igaz, hogy számtalan vizsgálat és eredmény igazolja, hogy a gyümölcsök és zöldségek fogyasztásával erősítjük az immunrendszerünket, feltöltjük a... »

Koleszterin az ételeinkben
Az alábbi táblázat mutatja néhány mindennapi ételünk koleszterintartalmát. Bár a bevitt koleszterin mértéke csak kis részben befolyásolja a vér koleszterinszintjét, akinek magas ez az érték, annak oda kell figyelnie a bevitt táplálékokra is. Ehhez nyújt apró segítséget ez a lista. »

100 nap a jobb egészségért, a jó szexért és a hosszú életért
A könyvben foglalt 14 hetes kurzus során a 100 nap a jobb egészségért, jó szexért és a hosszú életért bemutatja a Chi Kung erejét, a hat gyógyító hangot, a Baduanjint, az önmasszázst, a szexuális Kung Fut, a belső mosolyt, az aranyvirág megnyitását és még sok mást... »

Természetes gyógymódok gyógynövényekkel
Sajnos ebben a rohanó, stresszes világban nincs ideje az embernek az egészségével foglalkozni, ha mégis megbetegednénk, akkor gyorsan ebédidőben, munkakezdés előtt, vagy után elrohanunk az orvoshoz, feliratunk egy gyógyszert és pánikszerűen beszedjük, hisz nem... »

A magas vérnyomás
Alattomos betegség, eleinte szinte semmilyen tünetet nem okoz, sőt a későbbiekben sem figyelmeztet jellegzetes szimptómákkal. Gyakran egy véletlen vérnyomásmérés fedezi fel a betegséget. Magas vérnyomásról akkor beszélünk, ha az ember vérnyomása nyugalmi... »

Amit minden nőnek tudnia illik a mellrákról!
Az utóbbi években egyre növekszik a mellrákos megbetegedések száma. Az emlőrák előfordulása 10-11%, ami azt jelenti, hogy minden kilencedik nőt sújtja a mell daganatos megbetegedése. Elsősorban az információk hiánya, a félelem és a szégyenérzet az oka, hogy sok nő... »

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.