Kategória: Testünk egészségéért

Lézeres látásjavításról mindenkinek

A szemüveg és a kontaktlencse nem mindig biztosít zavartalan éles látást, soha nem feledkezhetünk meg róluk, újabb és újabb állandó kiadást jelentenek. Ezért egyre többen döntenek a lézeres látásjavítás mellett. Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb szempontokat, és egy kedvezményes lehetőséget is ajánlunk.


Hosszú távú az eredmény
Aki már átesett lézeres dioptriakorrekciós eljáráson, az tudja igazán, mekkora kincs újra visszakapni az éles látást. A kezelések egy életre szólnak, számos kényelmetlenségtől, kötöttségtől és költségtől szabadulsz meg – nem kell újra és újra a szemüveggel, kontaktlencsével foglalkoznod.

Miért megbízhatóak az Optimum Látásjavító Lézerközpont kezelései?2011 januárjában üzembe helyezték a legújabb Zyoptix Excimer Lézert és a hozzá kapcsolódó Zyoptix Diagnosztikai Munkaállomást. Az egyedülálló biztonságot és pontosságot a szivárványhártya-felismerő és szemkövető rendszer garantálja, ami 4 dimenzióban figyeli a legkisebb elmozdulásokat, minden lézerpont helyzetét ellenőzi és szükség esetén korrigálja. A technológia a rövidlátás, a távollátás és a belső szemtengelyferdülés kezelésére is alkalmas. Egyszerű fénytörési hibák esetén kiváló megoldást jelent a Plus kezelési program. Az összetett fénytörési hibák és vékony szaruhártya is kezelhető az Elite kezelési programmal. A SUPRACOR kezelési program pedig az öregszeműségre jelent megoldást.
Az új kezelési programok és a technológia messze túlmutat az eddig alkalmazott, egyszerű hullámfront-elemésen alapuló eljárásokon.
Az új technológia és az orvosok szaktudása, tapasztalata felülmúlhatatlan biztonságot és pontosságot jelent a szemüvegétől, kontaktlencséjétől megszabadulni vágyónak.
Az Optimum Látásjavító Lézerközpontban a Plus és az Elite kezelések is 30 százalék kedvezménnyel érhetők el július 31-ig, ráadásul egy divatos napszemüveget választhatsz ajándékba! A regisztrációhoz kattints ide!

Sokféle eljárás, egyénre szabott megoldás
Minden excimer lézeres dioptriakorrekció a szaruhártya alakját változtatja meg annak érdekében, hogy az eltéréseket korrigálja és visszaadja a látásunk tökéletességét. Ez megtehető a szaruhártya felszínén, vagy egy lebeny készítésével a szaruhártya belsejében. A legfontosabb azonban, hogy egyéni felmérést végezzenek a szem aktuális állapotáról, megtalálják a legapróbb eltéréseket is és ezek alapján végezzék el a korrekciót. Így lesz minden kezelés teljesen egyénre szabott és az eredmény optimális.
Magyarországon az Optimum Látásjavító Lézerközpontban érhető el a legtöbb kezeléstípus, amit a Zyoptix Excimer Lézer és az egyedülálló Zyoptix Diagnosztikai Munkaállomás technológiája biztosít (lásd a keretes írást). A vizsgálatot követő részletes tájékoztatás után mindenki az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő eljárást választhatja.

Fájdalom nélkül
A felszíni kezelések után a gyógyulási folyamat első napjaiban ugyan számolni kell némi fájdalommal és kellemetlenséggel, de ez szemcseppekkel kezelhető. A lebenyes eljárásoknál azonban mind a kezelés, mind a gyógyulás fájdalommentes. Utóbbi esetben a legtöbb ember már aznap vagy másnap képes mindennapi tevékenységeit elvégezni és akár munkába is állni.

Minimális kockázattal
Az Optimumnál végzett kezeléseknél a szövődmények számát csak ezrelékekben lehetett mérni, és ilyenkor is általában könnyen kezelhető eltérésekről volt szó, mint például apró kötőhártya bevérzés, hámhiány.

Mit érdemes még mérlegelni?
A látásélesség változó lehet, ezért csak akkor ajánlott elvégeztetni a kezelést, ha a látás romlása megállt. Meg kell várni a szervezet illetve a szem fejlődésének befejezését, ezért 18 év alatt a beavatkozás általában nem végezhető el. A terhesség és a szoptatás időszaka sem alkalmas a kezelésre, meg kell várni a hormonális folyamatok helyreállását. Egyéb betegségek és gyógyszerszedés is befolyásolhatja a beavatkozás elvégezhetőségét. Mindezek miatt szükséges először egy alapos, 1,5-2 órás kivizsgálás, mely eldönti, hogy a jelentkező alkalmas-e a kezelésekre. Ha igen, az egyéni paraméterei (pl. dioptria, szaruhártya-vastagság, szaruhártya görbület stb.) alapján meghatározható, milyen kezeléssel érhető el a kívánt eredmény.

És az anyagiak?
Ha valaki kiszámolja, hogy csak 10 év alatt mennyit költ szemüvegre, kontaktlencsére, egyszerre világossá válik, hogy a lézeres kezelés anyagilag sem rossz alternatíva, nem beszélve a korlátok nélküli éles látás élményéről. Ráadásul az Optimumnál az Elite és Plus kezelések most 30 százalék kedvezménnyel érhetők el. Ezt akár az év végéig igénybe veheted, ha most jelentkezel vizsgálatra.
(A cikket beküldte: Optimum)


Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
Már egy éve is meg szerettem volna írni ezt a cikket, de arra gondoltam, hogy megvárom, amíg pozitívan fejeződik be ez az egész történet, hisz annyi sikertelenségről szóló történet van, minek azok sorát bővíteni? Sajnos még mindig nem vagyok a végén, de sokat... »

Miért érdemes a kozmetikumainkat házilag készíteni?
Rengeteget hallunk a kozmetikai szerekben lévő káros anyagokról. Nehéz eligazodni a sok latin név között és sokszor ugyanarról az anyagról eltérő véleményeket hallani. Ha biztosra akarunk menni otthon is sok mindent elkészíthetünk, és akkor tényleg az van az... »
Minden jog fenntartva © 2023, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.