Kategória: Testünk egészségéért

Tavaszi megújulás az éles látás élményével

Tavaszi megújulás az éles látás élményével A szürke és hideg téli hónapok után nemcsak a természetnek, hanem nekünk is szükségünk van a megújulásra. Az első melengető napsugarakat és a nyíló virágok látványát szemüvegen vagy kontaktlencsén keresztül is élvezhetjük, de akár ezek nélkül is megcsodálhatjuk a tavasz hírnökeit. Hogy hogyan? Lézeres látásjavítás segítségével megszabadulhatunk a viselésük okozta kényelmetlenségektől, és az éles látásnak köszönhetően testünk-lelkünk fellélegezhet.


A legújabb technológiákkal hatékonyan lehet orvosolni a rövidlátást, a távollátást, a belső szemtengelyferdülést és a rejtett fénytörési hibákat. A lézeres látásjavító kezelés lényege, hogy egy számítógéppel vezérelt excimer lézerrel korrigálják a szaruhártya alakját, melynek következtében a kívánt mértékben megváltozik a szem törőereje és ezáltal helyreáll a látás élessége.


"Január 4-én az Optimum Látásjavító Lézerközpont még soha nem tapasztalt élménnyel gazdagított, az ÉLES LÁTÁS örömével”" osztotta meg a jó hírt Szilvia a klinika közösségi oldalán. A legtöbb páciens – ahogyan Szilvia is – szkeptikusan állt a beavatkozáshoz, de utólag ő is úgy értékelte a kezelést, hogy érdemes volt belevágni, és azóta is más szemmel látni a világot.


A lézeres látásjavítástól már csak azért sem kell tartani, mert fájdalommentes, csak némi kellemetlen érzéssel kell számolni a kezelést követő órákban. Továbbá kockázatmentes, melyet a korszerű technikai háttér és a sokéves szakmai tapasztalat garantál. És ami talán még fontosabb, hogy biztonságos, mert a legmodernebb technológia része egy olyan szemkövető és szivárványhártya-felismerő rendszer, mely a beavatkozás során folyamatosan ellenőrzi minden egyes lézerpont helyzetét. Minden egyes kezelés egyénre szabott, ugyanis egy alapos vizsgálat után a lézeres látásjavítást az adott szem egyedi paraméterei alapján végzik el. Az idő is nekünk dolgozik, mert a kezelés csak néhány percig tart, a gyógyulási időszak sem tart sokáig, a szemek pihentetése után akár már másnap tökéletesen láthatunk. Nem is beszélve a hosszútávra szóló befektetéssel, hiszen a látásjavítás idővel anyagilag megtérül és egy életre szóló eredményt kapunk.

A tavaszi szél pedig kedvezményt áraszt: az Optimum Látásjavító Lézerközpontban most akár 120 000 Ft kedvezménnyel veheti igénybe a személyre szabott kezelések egyikét, ha 2013. február 18. és 2013. március 31. között jelentkezik a lézeres látásjavításhoz szükséges előzetes szemészeti vizsgálatra.
(A cikket beküldte: Optimum)


Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
Már egy éve is meg szerettem volna írni ezt a cikket, de arra gondoltam, hogy megvárom, amíg pozitívan fejeződik be ez az egész történet, hisz annyi sikertelenségről szóló történet van, minek azok sorát bővíteni? Sajnos még mindig nem vagyok a végén, de sokat... »

Életmód változtatási tanácsok
Ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket, nemcsak az egészséges táplálkozásra kell odafigyelnünk. Életmódunkat is meg kell változtatnunk: ki kell küszöbölnünk káros szenvedélyeinket, rossz szokásainkat, helytelen életfelfogásunkat. És ne feledjük a mondást: ép... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.