Kategória: Amit beviszünk, beszedünk

Ezüstkolloid és aranykolloid - hasznos tudnivalók

A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben egy kiválóan működű második immunrendszert hoz létre bennünk. Fertőtlenitő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas konkrét betegségek gyógyitására is, ill. a gyógyulás elősegitésére. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban is jelen van a szervezetben.

Ez a termék milliomodrésznyi, nagyon finom részecskékből álló teljesen homogén oldat, melyet megtisztitott vizben oldottak fel. Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátort, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más adalékot. Belsőleg vagy helyileg alkalmazandó.

Az ezüstkolloid

Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek igy hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára. Az orvosi kutatások fényt deritettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra.

Orvostudományilag bizonyitott, hogy az ilyen kolloidszemcse méretű ezüst rendkivül hatásosan pusztitja a baktériumokat, virusokat. Az antibiotikumok legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képesek elpusztitani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et. (Dr. Robert O. Becker jelentése, Science Digest magazin, 1978). Emellett igen hatásos csontregenerálü is, 50 %-nál gyorsabb csontgyógyulást eredményez, továbbá elősegiti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat.

Számos orvosi tanulmány irt a kolloid ezüst egyéb gyógyitó hatásáról többnyire fertőző vagy virusos betegségek pl. AIDS, herpesz, gombásodás, candida, szfilisz, az őzkullancs okozta Lyme betegség stb.esetében, sőt több esetben még a rák ellen is sikeresnek bizonyult: Dr. Robert O. Becker – aki egyszemélyben volt a beteg és a gyógyitó – állitása szerint a rákos sejtek nem pusztultak el a gyógyulás során, hanem regenerálódtak és visszatértek a normális sejtek sorába. Többen megerősitették azt az állitást, mely szerint az immunrendszer munkájának hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával.

Alkalmazható belsőleg. Allergia, szénanátha esetén, gyorsan megszünteti a megfázsos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumánál, izületi panaszoknál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélőskődők esetén, Lyme-kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Mivel nagyszerű emésztést segitő szer, megakadályozza a puffadást is. Toxémia, kolera, malária, lepra, bubópestis esetén, cukorbajnál. Szájon át közvetlenül, gargarizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblitéssel a száj- nyálkahártya és foginypanaszoknál, semlegesiti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. Irrigáló szerként hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál, lemosásra, borgatásra, külsőleg bőrbajoknál. Ideális élelmiszertartósitó: gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Kiváló a hűtőszekrény szagtalanitására is.

Külsőleg: pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések (pl. lábon), szemgyulladásnál (pl. kötőhártya-gyulladás), fülgyulladásnál, herpesznél, szemölcsökre, égés-fagyás esetén – az USA-ban a legtöbb égésklinikán csak ezt használják.

Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületek, pattanásokat, szúnyogcsipést.

Az ezüstkolloidot megrendelheted a Bioszállító bioboltban!

Az aranykolloid

Az emberiség történetében az arany gyógyszerként való használatáról már a Bibliában is olvashattunk. A türelmetlenség és a feszültség enyhitésére adta Mózes a népének.

Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális, testi és spirituális tisztitás céljából. Úgy tartották, hogy az arany stimulálja az életerőt, és emeli a rezgésszintet.

A kinaiak leghiresebb alkimistája, Ko Hun (281-361) hirdette elsőként, hogy az oldott aranyat tartalmazó életelixirnek fiatalitó, életet meghosszabbitó hatása van.

A középkorban az alkimisták aranyporból kevertek italt, hogy enyhitsék a végtagfájdalmat, amit ma izületi gyulladásnak nevezünk.

A világhirü Nobel-dijas német bakteriologus, Dr. Robert Koch fedezte fel, hogy a tbc-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes.

Az USA-ban már 1885 óta alkalmazzák a kolloid aranyat iszákosság kezeléséra, mivel enyhiti az alkohol iránti vágyat. Emellett használják még koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Dr. Nilo Caireo és Dr. A. Brinckmann sikerkönyvében a Materia Medica-ban (1956., Brazilia, Sao Paulo, 19. kiadás) az aranykolloidot a legjobb elhizás elleni szernek tartják.

Az 1900-as évek elején gyakran ültettek a bőr alá aranylemezkéket a gyulladt könyök- vagy térdizületekhez. Hatására a fájdalom enyhült, ill. teljesen megszünt. Az izületi gyulladás kezelésére 1927 óta folyamatosan használnak aranyat.

Egy másik tanulmányukban kimutatták, hogy a kolloid arany javitja az agy teljesitményét: 3-4 héten keresztül napi rendszerességgel fogyasztva az aranykolloid akár 20 %-kal is megnövelheti az IQ-t, javitja a koncentráló képességet, és élesiti az elmét. Ugy gondolják, hogy a kolloid arany fokozza a testben és a központi idegrendszerben lévő idegvégződések vezetőképességét, ezáltal javitja a fizikai és szellemi teljesitményt. Ez összhangban van Edgar Cayce azon véleményével, mely szerint az arany segit újjáépiteni az idegrendszert. Cayce leirta, hogy: „ az arany és az ezüst megfelelően adagolva majdnem duplájára növelheti az élettartamot”.

2002-ben ausztráliai és új-zélandi kutatók arany és ezüst felhasználásával olyan rákellenes gyógyszereket késztettek, amelyek egerek méhében hatékonyan pusztitották el a rákos sejteket anélkül, hogy az egészséges sejteket megtámadták volna!

Biokémikusok is használják az aranyat fehérjevegyületekben, hogy új életmentő gyógyszereket állitsanak elő. Tesztelés alatt áll egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyület, mivel az gátolja a virusok szaporodását a fertőzött sejtekben.

Bizonyos rákbetegségek gyógyitásában is alkalmazzák. Az injekcióban beadott mikroszkopikus aranylemezkék megállitják a prosztatarák terjedését, petefészekrákot kezelnek kolloid arannyal, az aranygőzlézer pedig szintén megöli a rákos sejteket, de az egészséges sejteket nem kárositja.

Kolloid ezüsttel naponta használva támogatja és erősiti a szervezet természetes védekező rendszerét, az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot. A jobb felszivódás érdekében az ezüst- és aranykolloid szedése között min. fél órának kell eltelnie!

Amint a modern tudósok és orvosok felfedezik mindazt, amit úgy tűnik, őseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra megtapasztalhatjuk arany csodálatos gyógyitó tulajdonságait.

A jó minőségü aranykolloid oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták! Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja.

Az aranykolloidot megrendelheted a Bioszállító bioboltban!

(A cikket beküldte: bioszallito)A csodálatos feketemag
A feketemag a nigella sativa évelő növény magja. Perzsiában Shuneezként, az ókori Egyiptomban fekete köményként, az Arab világban pedig fekete/áldott magként ismerték. »

Megint jön a meleg – Ne akkor igyál, amikor már szomjas vagy!
A jövő héten ismét jön a kánikula, akár még hőségriadóra is számíthatunk. Ilyen időben különösen fontos, hogy eleget igyunk, és erre figyelmeztessük gyermekeinket és a környezetünkben élő időseket, hiszen ők sokszor nem is éreznek szomjúságot. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.