Kategória: Testünk egészségéért

Egy hely ahol a mosoly születik

Egy hely ahol a mosoly születik Sajnos nem túlzás kijelenteni, hogy a lakosság nagy része nem törődik fogai egészségével. A fogazat csak akkor kerül előtérbe, miután probléma merült fel, fájdalom jelentkezik. Egy két fájdalommal eltöltött nap után a többség bátorságot merít és szakorvoshoz fordul. De miért félünk ennyire a fogorvosoktól?

Az orvos-beteg bizalmi kapcsolat kiépítése nagyon nehéz feladat. Az orvosnak segítenie kell a pácienst a félelem leküzdésében. Egy kedves mosoly, néhány biztató szó a felnőtt páciensek esetében is nagyon sokat számít. E tényező kulcsfontosságát felismerve alakította ki személyzetét a zuglói Kiwa Dental Fogorvosi és Fogtechnikai Magánklinika.

A magánklinika 1989 óta családias, nyugodt körülmények között várja a problémával küszködő pácienseket. A cég neve is mutatja, a fogorvosi kezelések és a fogtechnikai munkák elkészítése egy épületen belül megoldható, így a fogpótlások készítője is jelen lehet a tervezéstől a kész munkák átadásáig, ezzel biztosítva a betegek kényelmét és biztonságérzetét. A Kiwa Dental magánklinikáján a fogászat minden részterülete képviselteti magát. A klinika szakemberei rendszeresen részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken, így naprakész tudással rendelkeznek.

A rendelő mindennapos kezelései közé tartoznak a tömések, az esztétikus tömések, az in-lay-k készítése, a gyökérkezelés, a dentálhigiénés kezelések, a fogágybetegségek megelőzése és kezelése valamint a fogfehérítés. Kiváló szájsebész szakember felelős a nehezebb foghúzások, a gyökércsúcs rezekciók, a csontpótlások zavartalan elvégzéséért illetve az implantátumok szakszerű behelyezéséért. Az esztétikus megjelenésen, a fogak állásának és érintkezésének tökéletesítésén, (mely gyermekkorban is nagyon látványos), gyakorlott fogszabályzó szakorvos dolgozik.

A klinika orvosai és fogtechnikusai rögzített, műgyökér beültetéses és kivehető megoldásokat alkalmazva, a páciensek kéréseinek és igényeinek figyelembevételével mosolyt varázsolnak az arcokra.

A kezelésekről a páciensek minden esetben részletes tájékoztatást kapnak. Előzetes bejelentkezés után, minimális várakozási idővel fogadja pácienseit a rendelő személyzete. Az első konzultáció teljesen ingyenes. A rendelő épületén belül panorámaröntgen készíthető, mely az orvos számára nagy segítséget jelent a pontosabb diagnózis felállításához. A konzultáció során az orvos elmondja szakvéleményét és kezelési tervet készít.

Mégis ki ne szeretne gyönyörű mosolyt, mellyel mindenkit elkápráztathatna?! A probléma az orvosoktól való félelmen kívül kiegészül a fogazatra szánt anyagi keret nagyságával is.
A Kiwa Dental Magánklinika az anyagiak terén is támogatást nyújt páciensei számára. A Fogorvosinfó logójával ellátott fogászati kártya felmutatásával a Kiwa Dental magánklinika összes szolgáltatására 10% kedvezmény vehető igénybe. Emellett az első konzultáció alkalmával ingyenes panorámaröntgen is készül.

Hogy mindezzel mi a klinika célja?! Elégedett, mosolygós arcok varázslása!

A Fogorvosinfó kártya a www.kiwadental.hu és a www.fogorvosinfo.hu oldalain igényelhető!
(A cikket beküldte: diagnozis)


Scheuermann-szindróma
Egy hónapja fájt a derekam! Azt hittem, hogy csak becsípődött egy ideg, vagy esetleg meghúztam a munkám során! Kenegettem mindennel, de semmi nem segített! Egészen addig nem foglalkoztam vele,míg egy nap elkezdett sugározni a jobb combomba! Megijedtem! Elmentem a... »

Kozmetikumok összetételének magyarázata
A hétköznapi embernek segítenék rövid írásommal a hatóanyagokkal és emulgeálóanyagokkal kapcsolatos mindennapi eligazodásban. Pár gyakran előforduló összetevőt emeltem ki, amikről nem árt tudni. Célom, hogy azok, akik nem nézik meg a krémeket tartalmazó anyagokat,... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.