Kategória: Táplálkozás és egészség

Egészséges ínyenc vacsora – 10 perc alatt?

Egészséges ínyenc vacsora – 10 perc alatt?
Új Family Frost De Luxe termékek – gourmet-k részére


A német tulajdonú Family Frost október folyamán új prémium termékcsoporttal jelentkezett. Az országosan 99 %-os lefedettséggel rendelkező cég sárga autóiból októbertől olyan különleges termékek is előkerülnek, mint a tengergyümölcsei, a spárga, paella vagy lasagne.Új Family Frost De Luxe termékek


A mintegy negyven 40 új termék között megtaláljuk az európai piacon is különlegesnek számító zöldségkeverékeket, mint például a párizsi répát és Romano babot tartalmazó burgonyás zöldségmixet, az előre elkészített hús- és haltermékeket, mint a pecsenye libamájat, a pácolt tarjaszeleteket vagy a vörös sügért. Nagy a választék a desszertekben is: áfonyás gombóc, likőrös krémgolyó vagy extra minőségű eper-turó jégkrém is szerepel a palettán.
Egészséges és színes

Már -15 ◦C feletti hőmérséklet esetén a fagyasztott termékek nagyon hamar minőségromlást szenvedhetnek a hűtőlánc megszakadása miatt. Azt is kimutatták, hogy az innovációs fagyasztási technológia révén a gyorsfagyasztott termékekben több értékes vitamin és ásványi anyag őrződik meg, mint a piacon frissen vásárolt, de nem aznap elfogyasztott zöldségekben.
Mindezekhez társul, hogy a táplálkozási szakemberek szerint a színes ételek, mint például zöldségkeverékek, jótékonyan hatnak a borongós őszi kedélyállapotra. A Family Frost arra számít, hogy az egészséges étkezést kiemelten fontos kérdésként kezelő új célcsoportja a fentieket szem előtt tartva még vonzóbbnak találja majd az új termékeket és ezt a kényelmes vásárlási formát.


Kerti zöldségmix


Kényelem és váratlan vacsoravendégek

A termékek nagy előnye, hogy gyorsan elkészíthetőek, így az elfoglalt, rohanó életformába is tökéletesen beleillenek, legyen szó a vendégek érkezése napján túlórázó üzletasszonyról, vagy a munkából beeső háziasszonyról, akiktől családjuk és gyermekeik 15 perc alatt meleg vacsorát várnak el.
Pénzvisszafizetési garancia a minőségre

Ma Magyarországon kevés élelmiszerkereskedő meri vállalni, hogy amennyiben nem elégedett a vevő, visszakapja a pénzét. A Family Frost garantálja a vevő pénzének visszafizetését, amennyiben a minőséggel kapcsolatban kifogása merülne föl.

Egy kis cégtörténet

A Family Frost Kft. 1991-ben alakult. 300 autójukkal többszázezer magyar családot szolgálnak ki és mintegy 7 millárd forintos forgalmat realizálnak. 2008 januárban vette meg a céget a német Eismann International, amely 4000 autóval rendelkezik. A vásárlók bizalma a magas minőségen és a megbízhatóságon alapul, így vált a nyugat-európai piac második legnagyobb házhozszállító cégévé.

Epres gombócNYISSON AJTÓT A SZERENCSÉNEK!

Regisztráljon és nyerjen TUI álomutazást a Kanári szigetekre a Family Frost-tal, vagy egy bécsi hosszú hétvégét a Hotel CONTINENTAL WIEN-ben!
(A cikket beküldte: ffrost)


A tejalapú kefirgomba
A gombából készült kefir nagyon egészséges. A kaukázusból származik, az itt élő népek mind egészségesek. Gyerekkoromban minden nap ittam és elmondhatom, hogy soha semmi bajom nem volt. Pár perc ráfordítással egyszerűen készíthetünk magunknak saját kefirt. »

Mate tea, az egészségünk alternatívája!
Rátaláltam egy fantasztikusan értékes teára. A fórumtársaim ajánlották. Azonnal utánaolvastam és öt percen belül már vettem is egy dobozzal a mellettünk lévő boltban. Ez a zöld mate tea. »
Minden jog fenntartva © 2024, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.