Kategória: Külsőnk egészsége

Ashton Kutcher és Victoria Beckham is szívesen hordja- Nyerj utazást Bali szigetére!

Ashton Kutcher és Victoria Beckham is szívesen hordja- Nyerj utazást Bali szigetére! Farmer és Andy Warhol egyben - micsoda véletlen egybeesés… el se akartam hinni.
Anyu vigyázott a picikre, én pedig Réka barátnőmmel farmervadászatra indultam a kedvenc bevásárlóközpontunkba, egyik boltból a másikba... Sajnos csak két óra bóklászás után botlottunk bele a Pepe Jeansbe, miért is nem jutott előbb eszünkbe?!


Na, az aztán egy farmerbolt: vagy 25 féle fazonjuk van, igazán nőcisek is! De mit farmer, majd elvesztem a felsők, kabátok, csizmák, táskák között: tetőtől talpig felöltöznék ott! Miközben Rékát dicsértem, milyen jól áll rajta az egyik nadrág, feltűnt, hogy a máshol unott eladók itt mennyire nem lekezelőek, őszintén megmondják, mi áll jól, mi nem. Kiderült, hogy a ruháknak is van történetük: a Pepe Jeans a legújabb divatot diktálja a farmerek világában, nem csoda, hogy Christiano Ronaldo, Victoria Beckham és Ashton Kutcher is szívesen hordja...


Én pedig már a kirakatban kiszúrtam egy különleges fazont: kiderült, hogy egy igazi Andy Warholos darabba nyúltam bele. Amint felpróbáltam, le se akartam többet venni. Sajnos muszáj volt, mert a vonalkódot nem lehet a derekamról leolvasni, de nagyon boldog voltam, mert Réka is megállapította, rég néztem ki ilyen jól nadrágban!

És a java csak ezután jött. A pultnál szóltak, hogy akár a Bali utazást is megnyerhetjük az OTP Travel szervezésében, ha kitöltjük a regisztrációs lapot.
Na még szép, hogy mindketten azonnal kitöltöttük, valamelyikünk csak nyerni fog...

És ekkor láttuk meg az édesebbnél édesebb gyerekholmikat: szinte a felnőtt holmik kicsinyített másai, ugyanolyan igényes részletes kidolgozással. Jövő héten bejövünk, és bevásárolunk a gyerekeknek is karácsonyra, mert így többszörös lesz az esélyünk a Bali útra...Ahogy hazamentem egyből rákerestem Warholra, pontosabban miután felhúztam az új Pepe Jeans szerzeményemet, és mit találok? Alig hittem el. Egy hete adták el az egyik képét 63 millió dollárért, vagyis úgy 7 milliárd Forintért. Annyit még lottón se lehet nyerni… És ez van az én nadrágomon, Andy Warhol.

Amint a párom hazaért, egyből elé ugrottam, aki nagy meglepetésemre minden oldalról körbenézte az új nacimat, ilyen már vagy tíz éve nem történt! Amikor a mintákat mutattam neki, elkezdett mesélni Warhol munkáiról, nem is tudtam, hogy érdekli az ilyesmi. Így aztán rá tudtam venni, hogy ő is eljöjjön velünk a Pepe Jeans-be, bizony ráfér egy új farmer, és így a Bali utazásra is többszörös lesz az esélyünk.


Látogass el te is egy Pepe Jeans üzletbe december 15-ig, válassz egy dögös, hozzád illő ruhát, játssz, és nyerd meg az OTP Travel csodaútját vagy a Saliris Resort kényeztető-szépítő wellness hétvégéjét.

És ha Neked ez is kevés, akkor regisztrálj online és nyerd meg a Pepe Jeans utalványok egyikét!

(A cikket beküldte: nmedia)


Egy ducus sirámai egy butik kirakata előtt
Nem vagyok nádszálkarcsú, ez tény. Igen, erről én is tehetek. Mert hát miért is nem tudok ellenállni egy finom sütinek, vagy egy kis mogyorós csokinak? És igazán izzadhatnék heti 3X 2 órát (minimum!) valamilyen kondicionáló tornán, futhatnék reggelente... De... »

Gyógyulás placebóval
Csodálatos szerkezet a testünk: sejtek millióinak összehangolt munkája biztosítja jó közérzetünket, vitalitásunkat. Persze néha-néha porszem kerülhet a gépezetbe, és megbetegszünk. Ilyenkor aztán, hogy enyhítsük a kellemetlen tüneteket, és megtudjuk, kínjaink... »
Minden jog fenntartva © 2022, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.