Alopecia areata, foltos hajhullás. Én megcsináltam!

Több éven keresztül szenvedtem, a foltos hajhullástól. Hordtam parókát is. A meglévő hajammal takargattam a foltjaimat. Már elfelejthetem ezeket a gondjaimat! Mai nap elmentem a fodrászhoz, és fazont vágatattam! Hónapokkal ezelőtt a foltos hajhullásom abbamaradt, és a biopszián életképtelennek nyilvánított hajhagymáimat életképessé tettem. A foltjaim besűrűsödtek, és kibontva hordom a hajam. Nagyon boldog vagyok és köszönöm jól vagyok!

Mindezt hogy csináltam? Hittem! Hittem magamban!

Több éven keresztül bíztam a nyugati orvoslásban és bíztam abban, amit az orvos mond, az csak jó lehet. Akkor is, amikor négyszeres adag szteroiddal akarta kinöveszteni a hajamat és a mellékhatások következtében nem bírtam lábra állni, mert annyira szédültem és hányingerem volt.
Egy kezelést is végig csináltam. Egy szoláriumhoz hasonló gépezetbe kell beállni melyben, módosított hullámú fénycsövek sugározzák a szervezetet. Ezt a hatást úgy lehet fokozni, hogy a gépbe lépés előtt a foltokat be kell kenni egy nagyon nehezen beszerezhető fényérzékeny oldattal, így a sugár hatékonyabbá válik és a hajhagymákat növekedésre serkenti.
A kezelés alatt figyelmeztettek ugyan, hogy égési sérüléseket is lehet szerezni. Az asszisztens pontatlan tájékoztatása miatt, az orvosban való bizodalmam miatt,
vagy az én gyors gyógyulni akarásomnak köszönhetően, nem tudom, de a tarkóm vízhólyagos lett a sugárkezeléstől. Mellékhatásként megkaptam, hogy a hajhullás fokozódott.

Sok orvosnál jártam és mindenkitől a gyógyulásom eredményét vártam, így interneten keresgélés közben eljutottam egy szombathelyi orvoshoz is. Alaposságát bizonyítva mintát vett a fejbőrből, és a mintavétel után közölte velem, hogy nincs életképes hajhagyma az adott területen.
Ez volt az utolsó csepp, amikor vakon mentem az orvos utasítása után.

Elhagytam minden nemű kezelést és próbáltam összeszedni magam. Nem láttam a kiutat a nyugati orvoslásban és sajnáltam, vagy sajnáltattam magam.
Lassú folyamat volt a talpra állás. Ma már majdnem minden ember hajtogatja, hogy minden fejben dől el, de a konkrét választ nem tudja, hogy hogyan és miért.
Nekem sem maradt más lehetőségem, hogy a problémámnak, csak lelki háttere lehet, mert fizikai betegségem bizonyítottan sincs.
Ajánlásra elmentem egy GNM tanfolyamra, ahol világossá vált és logikussá vált minden!
Az új medicina pontosan leírja, hogy milyen testi elváltozások, milyen lelki események miatt alakultak ki és azok pontos összefüggését, mechanizmusát is. Vagyis nem csak azt mutatja meg, hogy MITŐL, hanem hogy HOGYAN zajlik le az ilyen leváltozás. Bio-logikus!
Ezzel a felismeréssel már nem kellett keresnem tovább, a miérteket és a hogyanokat.

A már százszor elmondott mondatok milyen nagy jelentőségűek: Anyukám kiskamaszkoromba minden alkalommal elmondta, hogy ha vizes fejjel megyek ki az utcára, kihullik a hajam. Nem foglalkoztam vele, de a tudatalattimba bele lett programozva.
A hajhullás bekövetkezett és úgymond sínre tettem magam, mert minél jobban hullott, annál jobban féltem tőle, hogy nincs megállás. A másik eredendő probléma, hogy nem kaptam elég dicséretet, elismerést.
Ez a három probléma kombinációja okozta nekem a foltos hajhullást.

A lelki problémáim felismerése után a megoldással, szintén ajánlásra, a Hellinger-féle családállítással próbálkoztam. Sikerült egy nagyon jó terapeutához kerülnöm és egy másfajta szemléletközpontú társaságba csöppentem. A családállítással lelki sérüléseimet és a szülői mintáimat kezdtem kipucolni, mely óriási változást hozott az életemben. Először nem hittem benne, csak éreztem és tapasztaltam a hatását. Most már hiszem és tudom is, hogy bármit meg lehet oldani vele.

A problémáimon (nem betegségemen!) 9 hónapon keresztül dolgoztam és pozitív eredménye lett. A lelki fejlődésemnek köszönhetően először abbamaradt a hajhullásom és szép lassan elkezdett sűrűsödni.
Egy új magabiztos ÉN-t teremtettem, aki nem szenved semmi komplexusban, szereti önmagát és feltétel nélkül elfogadja és szereti szüleit, hozzátartozóit is. Senki sem tökéletes, így én sem vagyok az, de most már jól érzem magam a bőrömben.

Aki nem hiszi járjon utána:-)!
(A cikket beküldte: Dolgozó nő)Az almahéj véd a rák ellen is
Sokszor hallottuk már, hogy az alma héjában van a vitamin, vagy "napi egy alma-az orvost távol tartja". Való igaz, hogy számtalan vizsgálat és eredmény igazolja, hogy a gyümölcsök és zöldségek fogyasztásával erősítjük az immunrendszerünket, feltöltjük a... »
Lézeres látásjavításról mindenkinek
A szemüveg és a kontaktlencse nem mindig biztosít zavartalan éles látást, soha nem feledkezhetünk meg róluk, újabb és újabb állandó kiadást jelentenek. Ezért egyre többen döntenek a lézeres látásjavítás mellett. Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb... »
Minden jog fenntartva © 2023, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.