Kategória: Egészségügyi problémák

Ajándékozzon egészséget!

Ajándékozzon egészséget! Kitűnő lehetőség ajándéknak. Amennyiben Önnek
nem csak a saját egészsége fontos, szeretné szeretteit is megajándékozni, itt a lehetőség.

Az "Élet előmozdító részecskéi"


Ajándékozzon egészséget!A természet "élet előmozdító részecskéi", a negatív ionok, olyan molekulák, melyeknek van egy plusz elektronjuk, 1899 Elster és Geitel tudósok fedezték fel őket. Az egerek tovább élnek bizonyos esetekben, ha negatív ionoknak teszik ki őket. A negatív ionokat összekapcsolták bizonyos csírák elpusztításával és a fertőzések megelőzésével.

Dr. Igho Hart Kornblueh orvos azt vette észre, hogy betegei 57 %-kal gyorsabban épülnek fel műtét után, ha nagydózisú negatív ionoknak teszik ki őket. Azt is felfedezték, hogy a negatív ionok úgy tűnik segítenek az allergiákon, migréneken és sinus problémákon. Bár a negatív ionok számolatlanul megtalálhatók a természetben (óceánok és vízesések közelében kétszer nagyobb mennyiségben fordulnak elő, mint máshol), környezetünkből sajnos hiányoznak ezek a hatásos fokozó szerek.

Dr. William Rea, a texasi Brookhaven Orvosi Központ sebészeti vezetője kijelenti, hogy „a legtöbb ház már nem úgy lélegzik, mint régen”. Az acél és a beton megkötik az atmoszférában fellelhető negatív ionok legnagyobb részét, a műanyagok pedig pozitív sztatikus töltésűek, tehát nagyon kis mennyiségű negatív ion jut el hozzánk.

Érzelmi problémák? Fogjuk az ionokra vagy inkább hiányukra. A negatív ionok ellentétei, a pozitív ionok olyan részecskék, melyeknek hiányzik egy elektronjuk. Bizonyos bíróságokon a pozitív ionokat hozó szelet használták kegyelem kieszközölésére rendetlenség vagy bűnös magatartás esetén.

Ezzel ellentétben a negatív ionok az alfa agyhullámokat serkentik, nyugtató hatást fejtve ki. Dr. Albert P. Krueger, egy amerikai tudós, akit széles körben tisztelnek ionokkal végzett munkájáért, felfedezte, hogy a negatív ionok befolyásolják a szerotonin oxidálásának sebességét a véráramban.

A szerotonint a tobozmirigyek és a belek termelik és hatással van az alvásra, kedélyállapotra, idegimpulzusokra, véralvadásra és a lágyizmok összehúzódására. Legtöbbször a biztonság, béke és elégedettség-érzettel társítják.

A negatív ionokról kimutatták, hogy csökkentik az idegességet és a nyugtalanságot. Ez megmagyarázhatja, hogy miért énekel olyan sok ember a zuhany alatt. Amikor a víz leesik a zuhanyzóban, negatív ionokat képez. A negatív ionok nagy mennyiségben fordulnak elő vízesések és óceánok környékén.

Vasilyev, egy orosz ionúttörő kimutatta az 1970-es években, hogy az ionok a légzőszervi szállítóideg-rostok végződéseiben hatnak és megváltoztatják a központi idegrendszer működési állapotát, ezáltal pedig a perifériás szervekét is.

A Far Infrared anyaga, melyet kutatók, szintén kimutatták, hogy növeli a negatív ionok mennyiségét. Ez enyhülést hozhat mindazok számára, akik nem élnek vagy dolgoznak vízesések mellett vagy óceánparton.
Akiket megkérdeztem, úgy tűnt, hogy észrevették ezt a nyugtató hatást a pántok viselésekor, annak ellenére, hogy senki nem beszélt nekik arról, hogy ilyen hatása is van a pántoknak.

Ahogy öregszem, teljesen be vagyok lelkesedve, hogy használni fogom a technológiát, hogy erősítsem mindennapi életemet és növeljem az esélyeimet, hogy egészségesen éljek túl a 90. születésnapomon is. Remélem, Önöknek is megvan ez a lehetősége.

A titánium és a nemesacél

A TITÁNIUM napjaink legkedveltebb, legkeresettebb fémeinek egyike. Az elemet egy német vegyész fedezte fel 1795-ben, és a Titánokról nevezte el, akik a görög mitológiában az Ég és a Föld gyermekei voltak, és akiket arra kárhoztattak, hogy a Föld mélyének rejtett tüzei között éljenek. Nagy tisztaságú formában csak sokkal később, 1910-ben nyerték ki. A titánium a földkéreg egyik leggyakoribb eleme, de előfordulása igencsak szétszórt.
Előállítása igen költséges, de előnyös tulajdonságai indokolták felhasználását. Rendkívüli szilárdsága, keménysége, korrózió- és hőállósága kis sűrűséggel párosul, ezért elsősorban a repülőgépiparban, vegyipari- és hajózási berendezések gyártásában használják, illetve előszeretettel alkalmazzák a gyógyászatban is. Csak nemrégiben fedezték fel, hogy ez a különleges anyag ékszernek is kiváló. Az Egyesült Államokban a titánium ékszerek már hatalmas divatot teremtettek, ugyanakkor Magyarországon még csak nemrégiben kezdtek el piacot hódítani. A titániumból készült karkötőkből, gyűrűkből nem oldódnak ki fémionok, ezért a fémérzékenyekis gond nélkül viselhetik. Alacsony sűrűségük miatt súlyuk szinte észrevétlen, mindazonáltal rendkívül tartós darabok.A NEMESACÉL (vagy rozsdamentes acél) a titániuméhoz hasonló tulajdonságaival vált az ékszeripar egyik kedvelt anyagává. Mivel korrózióálló és nem enged ki magából bőrirritációt okozó nikkel sót, gyógyászati célokra is alkalmas, ezért orvosi fémnek is nevezik. Ez első sorban a bőr alá beültetett ékszereknél (piercingeknél) nagyon fontos, hiszen ezeknél fordul elő a leggyakrabban érzékenység, allergia, gyulladás. Nemesacél ékszerek használatával mindez a kellemetlenség egyszerűen kiküszöbölhető.

Turmalin
Gyógyhatások: csontváz, hormonok, immunrendszer, ízületi gyulladások, kötőszövet, máj, menzesz, méregtelenítés, nemi betegségek, nyirok, rák- előstádiumban, röntgensugárzás, szív, TBC, terhesség,
termékenység, vérmérgezés.

Lelki hatások: akaraterő, alvás, bosszúság, csalódás, félelem, kapcsolatok, kezdeményezés, kifejezőkészség, koncentráció, önbecsülés, passzivitás, pszichoszomatikus betegségek, szexuális problémák, szorongások, világosság.

A termékek megrendelhetők:
>Webshop: www.pearlion.hu
Email: info@npb.hu
Telefonon:
06-1-785-0704


(A cikket beküldte: pearlion)


Diagnózis: Pánik szindróma
A pánikbetegség is múlandó, itt vagyok én az élő példa. :) Tudom, hogy sokan, akik olvassátok a cikkeimet, azt gondoljátok, hogy velem csak rossz történik, de nem. A rossz dolgokat csak terápiás jelleggel írom le. És tudjátok mit? Segít! :) »

Őszi ötletbörze
Lehűlés, esetleges fronthatások, rövidülő nappalok, a természet átvált zöldből vörösbe, majd barnába, sok embert depresszióba sodornak. Néhány ötletet szeretnék adni, hogyan lehet meglátni az ősz szép oldalát. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.