Kategória: Egészségügyi problémák

Sötét látóteres vizsgálat

A sötét látóteres ultramikroszkóppal végzett élő vércsepp analízis egy átfogó vérvizsgálat. Felvilágosítást ad a vér alakos elemeinek minőségéről és működőképességéről. Lehetővé teszi különböző betegségekre utaló zavarok és elváltozások megfigyelését az „élő vérben”, mielőtt még a konkrét betegség kialakulna.

Nagyon sokat fájt a fejem, fáradt voltam, ingerlékeny, és ami a egyik legfontosabb jelenleg az életemben, nem tudtam, miért nem tudok lefogyni.
Kíváncsi voltam, hogy az orvoson kívül milyen alternatívák tudnának segíteni a gondom megoldásában.
Nagyon sokáig keresgéltem, mire megtaláltam ezt a fajta vizsgálatot.
Egy csepp vért igényelt összesen. Eleinte szkeptikus voltam a vizsgálattal kapcsolatban, de meggyőzött.
Egy csepp vérből kiderült, hogy a szervezetem nem megfelelően szívja fel a vitaminokat, hiányzik a szervezetemből a szelén és a cink. Valamint, hogy nincs elegendő mennyiségű oxigén a szervezetemben.
Miután elkezdtem alkalmazni a vizsgáló által ajánlott nyomelemeket, vitaminokat (amiket a gyógyszertárban vettem meg) kezdtem sokkal jobban érezni magam.
Energiadúsabb lettem, nem voltam olyan fáradt, és ami feltűnő volt, hogy a heti 3-4x-i fejfájás elmúlt. Ennek a vizsgálatnak már 4 hónapja.
Azóta kiderült, hogy az egyik nagyon kedves barátom is elvitte egy ilyen vizsgálatra az akkor 8 hónapos kisfiát. A baba születésekor 10% esélyt kapott az életben maradásra. A szervezete nagyon erős volt, így a 10%-ot legyőzte, de sajnos 2-3 nap otthonlét után mindig kórházba került hosszú időkre. Volt, hogy egy hónapig is kórházban volt. Azt mondták, kevés az esélye arra, hogy megérje a 3 éves kort, mert a beleiben nincs beidegződés, és nem továbbítják a székletet. Ez gyulladást okoz, ami folyamatosan fertőzi a szervezetét.
A vizsgálat kiderítette nála, hogy nincsenek meg azok az enzimek, amik kellenek ahhoz, hogy felszívják a tápanyagot, és hogy nagyon oxigénszegény a vére. Elkezdték kezelni, és azóta teljesen jól van a baba. Az orvosok teljesen el vannak hűlve, hogy gyógyulhatott meg, és hogy hogy nincs folyton kórházban.
Életvidám kisember lett belőle. Novemberben töltötte az 1 évet. Azóta csak kontrollra járnak a kórházba, és egy alkalom kivételével azóta nem jártak kórházban. Akkor is azért kellett bemenni, mert fejbe csapta magát a székkel.
Mostanában érzem, hogy megállt a fogyás, nem megy úgy, mint régen, így eldöntöttem, hogy ismét elmegyek egy vizsgálatra. Szeretnék tovább fogyni, és szeretném a szervezetemet felkészíteni egy kisbaba fogadására.
És hogy miről is szól a vizsgálat?
A lényege hogy egy speciális megvilágítási rendszernek köszönhetően a vércseppet oldalról éri a fény, így fekete háttér előtt látszanak a színes elemek.
Egyetlen csepp vér vizsgálatával megállapítható:

* az anyagcsere állapota,
* az emésztés és a felszívódás hatékonysága
* a szervezet ásványi anyag-és/vagy vitaminhiánya
* az érelmeszesedés, a trombózis kialakulásának korai jelei
* egyes szervek (például a máj, a vese, a szív stb.) meggyengülése
* az oxigénellátás aktuális állapota
* a kórokozó mikroorganizmusok (baktériumok, paraziták, gombák) jelenléte
* a vérben történő salakanyag-felhalmozódás (ideértve a fogakból kioldódó amalgámterhelést is)
* a hormonháztartás felborulása
* a baktériumflóra egyensúlyzavara
* a daganatos elváltozásokra utaló jelek
* külső és belső mérgezőanyagok jelenléte
* a sav-bázis háztartás eltolódása

Most szombatra kaptam időpontot a vizsgálatra. Az eredményekről szívesen beszámolok, ha valakit érdekel. Szívesen válaszolok a kérdésekre is.
(A cikket beküldte: telifánt)A gyerekkorom óta fennálló migrénes fejfájás és az allergia
Nem minden fájdalomnak van olyan eredete amit szervekhez lehetne kapcsolni, néha kiváltó ok lehet egy szimpla allergia. Tudom közhely, sokan csak legyintenek, ha nem tetszik valami, azt mondjuk allergiások vagyunk az adott dologra, de ez sajnos nem vicc. »

Erő a leszokáshoz (az egészségügy és a nem dohányzók "segítő kezei")
Sok száz leszokási próbálkozás, és sok ezer lesajnáló pillantás után lassan kezdi a dohányos elhinni, hogy számkivetett: ő akaratgyenge, semmirekellő és egyre több helyről tiltják ki. De nem dohányzók, ne felejtsétek el: a dohányos is ember! »
Minden jog fenntartva © 2024, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.