Kategória: Egészségügyi problémák

Sötét látóteres vizsgálat

A sötét látóteres ultramikroszkóppal végzett élő vércsepp analízis egy átfogó vérvizsgálat. Felvilágosítást ad a vér alakos elemeinek minőségéről és működőképességéről. Lehetővé teszi különböző betegségekre utaló zavarok és elváltozások megfigyelését az „élő vérben”, mielőtt még a konkrét betegség kialakulna.

Nagyon sokat fájt a fejem, fáradt voltam, ingerlékeny, és ami a egyik legfontosabb jelenleg az életemben, nem tudtam, miért nem tudok lefogyni.
Kíváncsi voltam, hogy az orvoson kívül milyen alternatívák tudnának segíteni a gondom megoldásában.
Nagyon sokáig keresgéltem, mire megtaláltam ezt a fajta vizsgálatot.
Egy csepp vért igényelt összesen. Eleinte szkeptikus voltam a vizsgálattal kapcsolatban, de meggyőzött.
Egy csepp vérből kiderült, hogy a szervezetem nem megfelelően szívja fel a vitaminokat, hiányzik a szervezetemből a szelén és a cink. Valamint, hogy nincs elegendő mennyiségű oxigén a szervezetemben.
Miután elkezdtem alkalmazni a vizsgáló által ajánlott nyomelemeket, vitaminokat (amiket a gyógyszertárban vettem meg) kezdtem sokkal jobban érezni magam.
Energiadúsabb lettem, nem voltam olyan fáradt, és ami feltűnő volt, hogy a heti 3-4x-i fejfájás elmúlt. Ennek a vizsgálatnak már 4 hónapja.
Azóta kiderült, hogy az egyik nagyon kedves barátom is elvitte egy ilyen vizsgálatra az akkor 8 hónapos kisfiát. A baba születésekor 10% esélyt kapott az életben maradásra. A szervezete nagyon erős volt, így a 10%-ot legyőzte, de sajnos 2-3 nap otthonlét után mindig kórházba került hosszú időkre. Volt, hogy egy hónapig is kórházban volt. Azt mondták, kevés az esélye arra, hogy megérje a 3 éves kort, mert a beleiben nincs beidegződés, és nem továbbítják a székletet. Ez gyulladást okoz, ami folyamatosan fertőzi a szervezetét.
A vizsgálat kiderítette nála, hogy nincsenek meg azok az enzimek, amik kellenek ahhoz, hogy felszívják a tápanyagot, és hogy nagyon oxigénszegény a vére. Elkezdték kezelni, és azóta teljesen jól van a baba. Az orvosok teljesen el vannak hűlve, hogy gyógyulhatott meg, és hogy hogy nincs folyton kórházban.
Életvidám kisember lett belőle. Novemberben töltötte az 1 évet. Azóta csak kontrollra járnak a kórházba, és egy alkalom kivételével azóta nem jártak kórházban. Akkor is azért kellett bemenni, mert fejbe csapta magát a székkel.
Mostanában érzem, hogy megállt a fogyás, nem megy úgy, mint régen, így eldöntöttem, hogy ismét elmegyek egy vizsgálatra. Szeretnék tovább fogyni, és szeretném a szervezetemet felkészíteni egy kisbaba fogadására.
És hogy miről is szól a vizsgálat?
A lényege hogy egy speciális megvilágítási rendszernek köszönhetően a vércseppet oldalról éri a fény, így fekete háttér előtt látszanak a színes elemek.
Egyetlen csepp vér vizsgálatával megállapítható:

* az anyagcsere állapota,
* az emésztés és a felszívódás hatékonysága
* a szervezet ásványi anyag-és/vagy vitaminhiánya
* az érelmeszesedés, a trombózis kialakulásának korai jelei
* egyes szervek (például a máj, a vese, a szív stb.) meggyengülése
* az oxigénellátás aktuális állapota
* a kórokozó mikroorganizmusok (baktériumok, paraziták, gombák) jelenléte
* a vérben történő salakanyag-felhalmozódás (ideértve a fogakból kioldódó amalgámterhelést is)
* a hormonháztartás felborulása
* a baktériumflóra egyensúlyzavara
* a daganatos elváltozásokra utaló jelek
* külső és belső mérgezőanyagok jelenléte
* a sav-bázis háztartás eltolódása

Most szombatra kaptam időpontot a vizsgálatra. Az eredményekről szívesen beszámolok, ha valakit érdekel. Szívesen válaszolok a kérdésekre is.
(A cikket beküldte: telifánt)A lányomnak Guillain-Barré szindrómája volt
4 évesen a lányomnak Guillan-Barre szindrómája volt, de sikeresen meggyógyult. Derült égből villámcsapásként jött a betegség, de sok munkával sikerült legyőzni. Azóta rendbe jött, szinte nem is emlékszik a kórházra. »

A végleges szőrtelenítés manapság
Már nem úgy megy mint régen, amikor a véglelges szőrtelenítés szőrszálanként történt, és fájdalom kísérte. Ma már nemcsak lézerrel, hanem intenzív pulzáló fénnyel, úgynevezett IPL-lel is lehet eredményesen szőrteleníteni. »
Minden jog fenntartva © 2024, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.