Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Egészségügyi problémák

A nemi szerved tisztább lehet, mint a kezed vagy a szád...

Olvasd végig, és gondolkodj, mielőtt megsértődsz!
Kislány koromban módfelett furcsának, és úri huncutságnak véltem azt, hogy az édesapám az illemhely használata előtt is kezet mosott, utána pedig megmosta a nemi szervét, illetve a fenekét.
Amikor erre nem volt mód, akkor is WC papír, illetve egyéb segítségével mindezt megoldotta.


Mindezt édesanyám is megtette, és engem is erre tanítottak. Persze én másoktól nem ezt láttam. Sokat voltam távol a szüleimtől, már első osztályos koromtól. Rokonoknál, különböző táborokban, stb. Én tettem azt, amit tanítottak, eleinte mindez fel sem tűnt. Elmúltam már tíz éves, amikor valaki ezt nekem szóvá tette, és akkortól sokszor kinevettek. Még felnőtt koromban is előfordult mindez.

Amikor szóvá tették, hogy mit csinálok megkérdeztem az édesanyám, aki akkor az édesapámhoz küldött magyarázatért, mert ezt ő is az aputól tanulta. Itt jegyzem meg, hála a JÓ Istennek, édesanyámnak sem volt tabu téma. Mindenre a kellő időben, a megfelelő módon felvilágosított, csak úgy, mint édesapám is.

E kis kitérő után folytatva. Amikor megkérdeztem minderről az édesapám, nemes egyszerűséggel azt mondta. Az ember nemi szervét, legalább egy gatya, de legtöbb esetben kettő védi. És mi védi a kezed, és a szád?
A kezeddel megfogsz mindent, és a nemi szervedre kerül. Férfiaknál közvetlenül vizeléskor, amikor megfogja a nemi szervét. Míg a nőknél a papírral, mikor megtörli magát, és még rosszabb eset az, amikor menstruációkor a tampont helyezik fel, vagy csak akár a vatta, betét által vérrel érintkezve a piszok, csomó bacilus, kórokozó, gomba, és társai, bekerülnek a szervezetbe illetve nemi érintkezéssel átkerül a partner szervezetébe is.

Azóta nőgyógyász, urológus ismerőstől azt is hallottam már, hogy ilyenből igen sok a válás, hiszen a partner azt gondolja, hogy megcsalta a másik. Pedig csak a kilincsről, egyéb helyről a kezére kerültek a dolgok, és ő mindezt tovább adta. Sok esetben a férfiak a nőknek, de az ellenkezője is előfordul.
Ezért fontos a WC használat előtti kézmosás, ha erre nincs lehetőség, nedves kendő használata.
Az illemhely utáni nemi szervünk megmosásával sok betegséget kerülhetünk el. Nem szívódnak vissza a távozó méreganyagok, illetve az aranyér problémák is elkerülhetők, csökkenthetők általa.

A száj esetében leginkább az egymás után ivás, illetve kisgyerek cumijának, stb. szájba vételekor izgalmas. Minden emberi nyál összetétele is más.
Különösen igaz ez gyermek - felnőtt esetében.
A legtöbb bacilus az embernek a száj nyálkahártyájában, illetve az orr nyálkahártyáján található.

Mindezeket gondold át, mielőtt kisgyerek dolgait a szádba veszed. Egymás poharából isztok, vagy akár azelőtt, mielőtt rátámadsz a párodra, hogy megcsalt.
(A cikket beküldte: bionet58)


Unatkozol? Gyere játszani!

Éles látás, fájdalom nélkül?
A szemüveg vagy kontaktlencse viselése amellett, hogy sok kényelmetlenséggel jár, költséges is. De nem csak emiatt érdemes a lézeres kezelést választani, hiszen a tökéletes látás visszanyerése önmagában mindent megér. Ha valakinek ez mégsem lenne elég a döntéshez,... »

Ghána kincse: a sheavaj
A sheavaj, vagy más néven karitévaj, egy nő fürdőszobájából sem hiányozhat! Selymes és puha bőrre vágyik? Akkor elkalauzolom önöket egy igazán népszerű és hatásos készítmény világába. »

VIATOM VÉROXIGÉNSZINT MÉRŐMinden jog fenntartva © 2021, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.