Kategória: Egyéb cikkek

Figyelem! Elindult az első kizárólag egészségügyi kuponos oldal a Medicinar.hu

Figyelem! Elindult az első kizárólag egészségügyi kuponos oldal a Medicinar.hu Nőgyógyászati vizsgálatok, lézeres szemműtét, gyógypedikűr, ortopédia, gyógyszerek, egészségügyi termékek, és még sok sok minden más féláron vagy olcsóbban? Igen, mostanttól mindez valóság a Medicinar.hu oldalán. Tovább olvasva vagy a részletekre kattinthatva megtudhatja hogy mivel és mennyit spórolhat most vagy a jövőben ha az Ön vagy családja egészségéről van szó!

Biztosan ismeri már különböző kuponos kedvezményt nyújtó oldalakat, vagy vásárolt már kedvezményre jogosító kupont, vacsorázott párjával féláron, siklóernyőzött 40%-kal olcsóbban vagy pihent wellness szállodában, nagy kedvezménnyel.

A Medicinar.hu egy külön szegmenst választott Magyarországon, ezen belül is elsősorban a hölgyekre és kizárólag az egészségügyi ajánlatokra épít. Jó dolog az hogy rengeteg oldal foglakozik már az olcsó pizzával, a kihagyhatatlan árú fagylalttal, vagy mozijeggyel, de mi lesz az egészségünkkel? Igaz, hogy hellyel-közzel már más oldalakon is megtalálható pár az egészségüggyel kapcsolatos kupon, azonban a Medicinar.hu az első Magyarországon ami kategóriákra bontva, kiemelten és igazán nagy kedvezménnyekkel kezeli ezt a témát.Mivel találkozunk az oldalon?

Ha ellátogatunk a Medicinarra egyből elénk tárul egy igazán barátságos légkör, ahol szembe találjuk magunkat az egészségügyi ajánlatok és termékek rengetegével, egy kategória rendszerrel, ahol ezek az ajánlatok és a különböző orvosok/klinikák vannak elhelyezve, a hírlevélre regisztrálva pedig heti szinten értesítést is kaphatunk az aktuális kedvezményekről legyen az nőgyógyászat, plasztikai sebészet, gyerekekkel kapcsolatos kedvezmény, gyógypedikűr, lézeres szemműtét illetve sok minden egyéb. Az oldalon vásárolni egyrészt érdemes, mivel rengeteg pénzt takarítunk meg a kedvezményes ajánlatokkal, egyszerű és könnyű, ezen kívül a napi jócselekedetet is a magunkénak tudhatjuk, hiszen a Medicinar minden hónapban más alapítvány részére különíti el a kuponok összegének 1%-át.


Milyen ajánlatok vannak fent az oldalon, illetve milyen kedvezmények várhatók a jövőben?

A Medicinar elsősorban a nőket helyezi előtérbe, így állandó jelleggel találhatunk nőgyógyászati vizsgálatokat, plasztikai sebészeteket, esztétikai szépségápolást. Ezen kívül a mostani legnépszerűbb ajánlat a lézeres látásjavítás (ezt 40%-os kedvezménnyel kínálja az oldal mindkét szemre, ami összevetve a többi profi klinika áraival mélyen az „utcai” ár alatt van, tehát érdemes elgondolkodni rajta, hogy akár magunknak akár családunk vagy barátaink részére tudjuk-e ajánlani ezt a lehetőséget). Szintén nagyon népszerűnek látszik az állapotfelmérés ajánlat (ESG vizsgálat) de olyan témák sem maradnak kedvezmény nélkül mint pl a hajbeültetés, illetve a termékekre is gondoltak, ilyen most pl a kosmodisk vagy a mosógolyó. Lejárt ajánlatuk között szerepel egy sópárna is felnőttek és gyerekek részére, ami rendkívül népszerű kedvezménynek bizonyult, talán ezért is érdemes a hírlevélre regisztrálni az oldalon hiszen napról napra újabb és újabb kuponok kerülnek fel. Ez az oldal méltónak látszik rá, hogy a Facebook-on vagy más fórumokon megosszuk a hírt ismerőseinkkel, barátainkkal, mert ha belegondolunk, akkor lesznek egyre jobb és nagyobb egészségügyi kedvezmények, minél többen mozognak a Medicinar oldalán.
Bizonyára Ön és ismerősei is megtalálják majd a legjobb kedvezményeket, és folyamatosan tudnak majd spórolni ha az egészségről van szó, hiszen nemsokára gyógyszerek és vitaminok is elérhetőek lesznek az oldalon, országos házhozszállítással! Egészségünkre!

Az oldal megtalálható az alábbi linken: www.medicinar.hu
(A cikket beküldte: medicinar)


Küzdelem a hormonproblémák és a hajhullás ellen
Hosszabb kihagyás után ez lesz a 4. cikkem ebben a témában. Míg az előzőek címe Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen volt, már nem írhatom ezt, mert, mint kiderült, tévesen kezeltek 3 évig PCOS-szel… Az előzményeket megtaláljátok a régi cikkekben. »

Kis súly nem egyenlő a boldogsággal!
Az anorexia egyfajta önkontroll. Az étel az alapja ennek az önkontrollnak, ennek a hatalomnak. Én, és csak én egyedül döntöm el, hogy eszek-e vagy koplalok. Van elég erőm ahhoz, hogy ellenálljak az ételeknek, ami az emberi lét alapja. »
Minden jog fenntartva © 2024, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.