Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egészségügyi problémák

Technológiai forradalom a lézeres látásjavításban

Technológiai forradalom a lézeres látásjavításban A technológiai fejlődés a lézeres látásjavítás terén is érezteti hatását: a legújabb berendezések a korábbinál sokkal pontosabbá és biztonságosabbá teszik az eljárást, ráadásul egyre több embernek lehet visszaadni az éles látás örömét.

Már a 19. század vége óta léteznek különféle módszerek a látáshibák orvosi korrigálására, az igazi áttörést azonban az excimer lézer felfedezése hozta. Erre alapozva a kilencvenes évek óta végeznek látásjavító kezeléseket, a technológia fejlődésével azonban egyre biztonságosabbá és pontosabbá váltak a különböző eljárások. Nézzük meg, hol tart ma a lézeres látásjavítás!

  • Maximális pontosság: Az Optimum Látásjavító Lézerközpont tavaly vezetett be egy új kezelési rendszert, amelynek többek között egy egyedülálló szivárványhártya-felismerő és szemkövető rendszer is részét képezi. Ez a kezelés során minden egyes lézerpont helyzetét ellenőrzi, és szükség esetén korrigálja, így maximális biztonságot nyújt.
  • Kezelés egyéni sajátosságok szerint: A lézeres kezelés előtt az első lépés egy teljes körű kivizsgálás, amelynek eredményei alapján, az egyéni paramétereknek megfelelően végzik el a megfelelő eljárást, így tulajdonképpen mindenki testre szabott megoldást kap.
  • Egyre szélesebb körben alkalmazható: A legmodernebb technológiával ma már az úgynevezett rejtett fénytörési hibák korrigálására is van lehetőség, és a vékonyabb szaruhártyával rendelkezőknek sem kell feltétlenül lemondaniuk az éles látás öröméről.
  • Gyors eredmény: A kezelés mindössze pár percig tart, s az eljárás típusától függően akár másnap munkába lehet állni. Sokan már a kezelés napján jelentős javulásról számolnak be.
  • Fájdalom nélkül: a lebenyes eljárás esetén mind a kezelés, mind a gyógyulás fájdalommentes.

Anyagilag is megéri – 30% kedvezmény az Optimumnál!

A lézeres látásjavítás költségét érdemes összevetni azzal, hogy mennyit költünk 10 év alatt szemüvegre és kontaktlencsére. A számításnál nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy az Optimum 30 százalék kedvezményt biztosít azoknak, akik május 18-ig jelentkeznek a kezelést megelőző vizsgálatra.
(A cikket beküldte: Optimum)


Herpesz vírus
Akinek már volt, tudja milyen, akinek meg állandóan előjön, ha egy kicsit is legyengül a szervezete, nem igazán tartja magát szerencsés embernek. Égő, viszkető hólyagok amik sebek lesznek és az ember elbújna a világ elől... »

A medvehagyma a tavasz gyógynövénye
Erős fokhagy­maillatát már messziről megérezni, még mielőtt meglátnánk. Ettől az illattól kapta a vadfokhagyma nevet. »

Minden jog fenntartva © 2020, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.