Kategória: Egészségügyi problémák

Tuti megoldás szemölcs elmulasztására

Ha van időd és türelmed, fájdalommentesen (sebészi beavatkozás nélkül) 1,5 hónap alatt elmulaszthatod a szemölcseidet! A kúra gyógyszertárban kapható szerrel kb. 3.000 Ft-ból megoldható.
Iskolakezdés előtt álltunk és főtt a fejünk a szemölcs miatt!


Az alábbiakban a mi kis "harcunkat" írom le a vírusos szemölccsel.
Lányom 11 éves és a mostani tanév végén osztálykirándulásra ment, ahol (valószínűleg) a medencében kapta el a szemölcsöt. Kb. két hét múlva szembesültünk a ténnyel, hogy valami gübő nőtt a lábán. Először bőrkeményedésre gyanakodtunk (néptáncol), aztán felmerült a tyúkszem gondolata, de mivel semmire sem reagált, lassan rájöttünk, hogy mi a beszarusodott szemölcsöt kaptuk meg.
A nagylába ujján kb. a lába ujjának a fele tömege volt a pluszkinövés. Na most még rondább dolog, hogy karfiolos, kifordult volt. Aztán még kijött kilenc kisebb, ez mind a lábujján. Tehát az "aknamező" kb. 20 forintos nagyságot ért el felülről.
Kezelhettük mi ecsetelővel, de nem használt. Amikor a sógornőm mondta, hogy a lányának is volt szemölcse, de az övé csak három pici volt. A gyerekorvos, akinek az ikertestvére bőrgyógyász homeopátiás kúrát javasolt.
Én megmondom őszintén megkerestem a lézeres eltávolítást végző rendelő számát- talonba és elmentem a patikába homeopátiás szerért, amiben bevallom most utólag, nem hittem.
Tudtam, hogy gyors eredményt ne várjak, kb. 3-4 hét a kedvező változás beállta.
A lányom pontosan, precízen szedte a kis golyókat és 3 hétig nem történt semmi. Sajnos közte 2-szer is volt strandon - melyet, illetve a kádban fürdést nem ajánlom senkinek szemölccsel -, mert megdagadt és harmadnapra mentek vissza az eredeti, de karfiolos állapotba. Szóval átmenetileg rontott az állapotán.
És lőn a csoda!
Három hét után (amikor a kép készült) már látható volt, hogy az elszarusodott réteg vékonyodni kezdett és a szemölcsökben láthatóvá vált a gyökér.
Aztán egy hét után láttuk, hogy a szemölcsök zsugorodnak, majd még egy hét után már kézzel is ki lehetett "gördíteni" törölközővel, vér nélkül, fájdalommentesen. A jelenlegi állapot, teljesen tiszta "régi" lábujj. Sajnos két képet nem tudunk küldeni, de a második kép egy teljesen sima, egészséges bőrfelületű lábujj.
Lányom még 1 hétig szedi a golyócskákat. És, ha nem mi éltük volna át nem is hinnénk el, hogy eltűntek.

A kúra:
Menj be a patikába és vegyél:
1 tégely THUJA OCCIDENTALIS 15 ch-t, szedd heti 1-szer 10 golyóval,
1 tégely ANTIMONIUM CRUDUM 9ch-t, szedd napi 2*5 golyóval (reggel-este).
A golyókat szopogatni kell, és 20 perccel a bevétel előtt és után nem szabad enni és inni. Mentolos fogkrém, tabletta, cukor nehezíti a felszívódást.
Tehát a 20 perc alatt ne is moss fogat!

Ennyi! Kitartás és türelem. Ha valakinek van még kérdése, szívesen segítek.
(A cikket beküldte: nora1970)Miért félnek sokan a kiropraktőrtől?
Valószínűleg azért, mert nem tudják, hogy mit jelent ez a szó. Nem is olyan régen én is közéjük tartoztam. Hazánkban még nem terjedt el a kiropraktika, pedig vannak országok, ahol úgy járnak kiropraktőrhöz, mint nálunk a masszőrhöz, vagy éppen úgy hívják házhoz. ... »

Az árpa – (Hordeum vulgare)
Már évezredekkel ezelőtt mind keleten, mind nyugaton termesztették, így nem is lehet kétséges, hogy az egyik legrégebbi termesztett kultúrnövényünk. Az árpa (Hordeum Vulgare L.) géncentruma a termékeny félhold vidéke, de Eurázsiában igénytelensége és nagy... »
Minden jog fenntartva © 2023, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.