Kategória: Egészségügyi problémák

Ön mit ad gyermekének allergia ellen? –gyógyszereket, vagy tiszta levegőt?

Ön mit ad gyermekének allergia ellen? –gyógyszereket, vagy tiszta levegőt? Bizonyára hallotta már a mondatot, mi szerint : Kétféle ember van ma Magyarországon, aki allergiás, és aki az lesz!

Sajnos a hír igaz! Nemzetközi, és magyar kutatások is alátámasztják, hogy a légúti allergiás betegek száma ijesztő gyorsasággal emelkedik. Különösen a gyermekek vannak fokozott veszélynek kitéve, mert, a még fejletlen immunrendszerüket már a születésük pillanatától magas terhelés éri!


Mi szülők nem gondolunk arra, hogy a gyönyörűen felújított gyerekszoba levegője mennyi veszélyes vegyi anyagot tartalmaz. A bútorok vegyi anyagai, a lakkok, a festékek, tapéták, tapétaragasztók hosszú hónapokig, esetenként akár évekig is kipárolognak, káros vegyületekkel árasztva el a levegőt. Vagy megfigyelték már, hogy amikor az utcán tartózkodunk a kicsikkel, akár babakocsiban vannak, akár mellettünk tipegnek, épp azon a magasságon vesznek levegőt, ahol az autók kipufognak? És erre még érkezik a különböző allergén növények pollenáradata! Ezt természetesen a lakásunkból sem tudjuk kirekeszteni, hiszen behurcoljuk a ruhánkon, a hajunkon. Minden egyes ajtó és ablaknyitáskor pollenek, por, korom, mérgező vegyi anyagok milliárdjai zúdulnak a lakásba, és hosszú ideig ott is maradnak, hiszen egy alapos takarítással sem tudunk ezektől megszabadulni!

Mint minden gondos szülő, nyilván Ön is azon töri a fejét, mit tehetnénk?

A legjobb megoldás a megelőzés! Gyermekeink a nap nagy részét zárt térben töltik,/otthon, bölcsőde, óvoda/ ha legalább itt biztosítani tudjuk nekik a tiszta levegőt, már jelentősen csökkenteni tudjuk a szervezetükre ható terhelést, és sokat tettünk az egészségük érdekében!
De mit tehetünk, ha már kialakult a betegség? Különböző gyógyszerekkel csökkenteni lehet az allergia tüneteinek az erősségét, de megszüntetni addig nem lehet, amíg a kiváltó anyagok jelen vannak! Ráadásul mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy minden gyógyszernek van nem kívánt mellékhatása is, amit azután újabb „orvosságokkal orvosolunk” és közben csak reménykedhetünk, hogy az alapbetegség nem fordul át asztmába, vagy nem lesznek komoly fuldoklási rohamok! Akár megelőzésről legyen szó, akár már kialakult betegség enyhítéséről, megszüntetéséről, minden felelősen gondolkodó-gondoskodó szülő kiváló választása lehet a:

COWAY beltéri légtisztító készülék!

 • Ez a készülék az öt fokozatú szűrőrendszerének köszönhetően kiszűri a levegőben lévő lebegő szennyeződéseket: állat szőröket, port, kormot .
 • A hepa filter gondoskodik a pollenek, poratkák és a poratka ürülékének eltávolításáról.
 • Az antibakteriális szűrő elöli a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat, megelőzve ezzel, hogy a családtagok a hazahurcolt betegségekkel megfertőzzék egymást.
 • Az aktív szén szűrő a vegyi anyagok, és a kellemetlen szagok semlegesítéséért felelős
 • Megszűri a penész spórákat
 • Gazdaságos, a beépített szag- és porérzékelő nagyobb fokozatra kapcsolja a légtisztítót, ha magasabb szennyezettségi szintet érzékel - a különbség pedig azonnal érezhető.
 • Csendes, mégis erős, ezért rendkívül gyorsan dolgozik.
 • Alacsony karbantartási és üzemeltetési költségek.
 • A berendezésbe épített negatív ion generátor a természet levegőjének érzését teremti meg az Ön otthonában. A negatív ionok miatt egészségesebbnek és "természetesebbnek" érezzük a levegőt.
 • Esztétikus kialakítású, a gyerekek, és a felnőttek szobájába is tökéletesen illeszkedik.
  Ha több információt szeretne, látogasson el a www.toprobot.hu weboldalra, vagy tegye fel a kérdéseit az info@toprobot.hu e-mail címen. Ugyan itt ingyenes kipróbálást is kérhet. Munkatársaink a segítségére lesznek, hogy a legjobbat tegye a gyermekei és a saját egészségére! Az érdeklődők között vásárlási utalványokat sorsolunk ki! A nyerteseket e-mail-ben értesítjük!
  (A cikket beküldte: toprobot)


  Kislányom váratlan betegsége
  Szeretném megosztani veletek 4 éves kislányom rejtélyes betegségének történetét. Kisebbik lányom normális terhesség után, 2005 októberében egészségesen született. Minden a nagykönyv szerint alakult, egészen 3 éves koráig. »

  A túlélő
  A 34 éves nő csak nézte a két csíkos tesztet és nem hitt a szemének. Nem igazán értette, hogy hogyan is működik. A két csík az most jó? Működik ez egyáltalán? Visszaült a nyilvános wc lehajtott tetejére és újra elolvasta a használati útmutatót. Az a nő a... »
 • Minden jog fenntartva © 2024, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.