Kategória: Külsőnk egészsége

Műköröm készítés otthon!

Műköröm készítés otthon! Milyen egy igazi nő? Stílusos, elegáns és nem utolsó sorban ápolt. Ahhoz, hogy egy nő vonzónak érezze magát, oda kell figyelnie külsejére, s a csinos alakon túl, nem szabad megfeledkeznünk az apró részletekről sem.

Kezeink ápoltsága különösen fontos, hiszen ez az egyik olyan testrészünk, amit öltözékünk sem takar el. Az ápolt körmök jó benyomást keltenek másokra, de sajnos keveseknek adatik meg, hogy erős, szép formájú, természetes körmük legyen.
Ebben az esetben jelenthet megoldást a műköröm.

Néhány éve még kuriózumnak és luxusnak számított, ha valaki műkörmöt visel, ám ma már bárki számára elérhető ez a lehetőség. A köröm építése után egyéntől függően bizonyos időszakonként fel kell tölteni a lenőtt részt, így igen költséges lehet az viselőjének. Egy szakembernél havonta több ezer forintot is otthagyhatunk emiatt, nem beszélve arról, hogy a megbeszélt időpontra, ami nem minden esetben fér össze munkaidőnkkel, szabaddá kell tenni magunkat. Sokan emiatt nem készíttetnek maguknak műkörmöt és végleg lemondanak róla. De ez most megváltozhat!

Mi lehet számukra a megoldás?
Az induló készlet segítségével otthon magad is elkészítheted!

Megannyi praktikát bemutató újságban, könyvben, vagy internetes oldalon olvashatunk arról, hogyan tegyük esztétikusabbá környezetünket, tárgyainkat, vagy éppen saját megjelenésünket. Ha tudunk otthon hajat festeni, gyantázni vagy pedikűrözni, miért ne tudnánk műkörmöt is építeni?Nem kell hónapokon át tartó drága tanfolyamokon sem részt venni, hiszen akár az interneten is találunk olyan videókat, amik részletesen bemutatják a körömépítés folyamatát. Elsajátíthatjuk lépésről-lépésre, hogyan kell körmeinket előkészíteni, a tippeket felragasztani, az anyagot ecsettel eloszlatni, formázni. Elleshetjük, milyen technikával dolgozik egy szakember, így önállóan is próbálkozhatunk a körömépítéssel.
Kompromisszumok nélkül készítheti el műkörmét, a zselés vagy a porcelán induló készlettel.


"Nagyon jó ez az induló készlet! Minden benne van ami szükséges egy szép és tartós zselés műköröm elkészítéséhez! Ajánlom mindenkinek!"

bota5Egy kisebb beruházással hónapokon át ingyen, magunk készíthetjük el a szemet gyönyörködtető körmöket. Közös programként barátnőnkkel együtt is nekiállhatunk a körömszépítéshez, segíthetünk egymásnak. A mintáknak pedig csak a képzeletünk szab határt, s büszkék lehetünk: pénzt spórolva, önállóan alkottunk valami igazán szépet.


"Nagyon elégedett vagyok a termékkel, bár nem vagyok szakember, mégis könnyű vele dolgozni, még a saját körmömet is meg tudom csinálni"

ibike61


A műköröm induló készletet használók véleményei itt olvashatóak, a tapasztalatok alapján egyre többen alkalmazzák ezt a lehetőséget körmeik díszítésére.

Ez a hölgyek 2009-es év nagy sláger karácsonyi ajándéka! Férfiak! Ne törjétek tovább a fejeteket, lepjétek meg kedveseteket ezzel a praktikus készlettel!
(A cikket beküldte: Diamond Nails)


Önszeretet, hogy tényleg megbecsüld önmagad
Milyen gyakran nézel tükörbe azzal a céllal, hogy hibákat keress önmagadon? Hogy számolgasd a ráncaid? Hogy igazgasd a hajad, mert sehogy sem jó? És milyen gyakran nézel bele azért, hogy dicsérd önmagad? Hogy... szeresd? »

Házimunka és a mellrák
Ahogy elolvastam, hirtelen elkezdtem szégyellni magamat, hiszen nemhogy nem sportolok, de bizony a házimunkát is sokszor halogatom, és most, hogy így belegondolok, nem is olyan rendszeresen végzem. Szerintem rendkívül tanulságos cikk. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.