Kategória: Egyéb cikkek

Látásjavítással a teljesebb életért

Látásjavítással a teljesebb életért Párásodik, karcolódik, elkeveredik, eltörik – tudjuk, a szemüveg viselése számos problémával jár, de bizony a kontaktlencse sem mindig jelent megfelelő alternatívát, hiszen sokszor macerás vele bajlódni. A lézeres látásjavítás azonban megszabadít minket e kellemetlenségtől, megadva számunkra az éles látás örömét és kényelmét úgy, hogy hosszú távon még anyagilag is jól járunk.

A lézeres látásjavítás során egy számítógéppel vezérelt excimer lézerrel korrigálják a szaruhártya alakját, így a retinán újra éles kép alakul ki. A kezeléseket minden esetben egy alapos, 1,5-2 órás kivizsgálás előzi meg, ennek eredményei alapján lehet eldönteni, hogy valaki alkalmas-e a lézeres kezelésre, és melyik eljárás a legmegfelelőbb a számára. Általánosságban azonban elmondható, hogy a rövidlátás -12 dioptriáig, a távollátás +6 dioptriáig, míg a belső szemtengelyferdülés 6 dioptriáig kezelhető. A legmodernebb eszközökkel a rejtett fénytörési hibák és a vékony szaruhártyával rendelkezők látásproblémái is kezelhetők.

„A fellépések előtt és után nagyon macerás a kontaktlencsével bajlódni, ezért döntöttem a lézeres látásjavítás mellett. Az Optimum Látásjavító Lézerközpontot választottam, ahol teljesen egyénre szabott kezelésben részesítenek, csak velem foglalkoznak, nem kell várnom és biztonságban érzem magam. Az éleslátás helye nagyon bizalomgerjesztő szlogen volt, nem is csalódtam” - mondta el Vastag Tomi énekes.

Milyen előnyei vannak a lézeres látásjavításnak?

Egyénre szabott: az alapos vizsgálatoknak megfelelően az egyéni paraméterek alapján a lehető legjobb látásélesség biztosítható.

Gyors: a kezelés mindössze pár percig tart, s az eljárás típusától függően akár már másnap munkába állhat.

Fájdalommentes: a lebenyes eljárás esetén mind a kezelés, mind a gyógyulás fájdalommentes, csupán némi kellemetlen érzéssel jár, mintha csak szempilla ment volna a szemébe.

Kockázatmentes: az Optimum Látásjavító Lézerközpont a technikai háttér és a szakemberek tudása alapján garanciát vállal a tervezett eredményre.

Biztonságos: a legmodernebb technológia része egy olyan szemkövető és szivárványhártya-felismerő rendszer, amely minden egyes lézerpont helyzetét ellenőrzi, így maximális biztonságot nyújt.

Hosszú távú: a lézeres látásjavítás egy életre szól, így nem csak a szemüveg vagy a kontaktlencse okozta kényelmetlenségtől szabadulhat meg, de az ezekre fordított kiadásokat is megspórolhatja.

Akciós: az Optimum Látásjavító Lézerközpontban most 30% kedvezményt kap a Plus és az Elite kezelések árából, ha november 15-ig jelentkezik a lézeres látásjavítást megelőző szemészeti vizsgálatra.
(A cikket beküldte: Optimum)


Tapasztalataim az illóolajokkal
Tisztában voltam vele, hogy az illóolajok már régóta a piacon vannak., de mindig úgy voltam velük, hogy csak placebók, igazából valószínűleg semmit sem hatnak. Egyszer egy barátom adott egy keveréket, ami neki segített egy problémájával kapcsolatban, de nekem... »

Gluténallergia
Lisztérzékenység, glutén, gluténmentes ételek. Mi áll a gluténmentes étrend hátterében? Izelítő Fajcsák Zsuzsanna könyvéből. A Glüky programról. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.