Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egészségügyi problémák

Herpesz vírus

Akinek már volt, tudja milyen, akinek meg állandóan előjön, ha egy kicsit is legyengül a szervezete, nem igazán tartja magát szerencsés embernek.
Égő, viszkető hólyagok amik sebek lesznek és az ember elbújna a világ elől...


Herpesz vírus okozta bántalmak sajnos nagyon sok embert érintenek és még mindig nincs gyógyszer ellene, csak a tüneteket lehet különféle gyógyszerekkel, kenőcsökkel és tapaszokkal enyhíteni.
A vírust, ha már egyszer megkapja az ember, az élete végig hordozza. Sok mindentől függ, hogy mikor érvényesül a vírus égő hólyagocskák, viszkető szájterület formájában, ilyenkor olyan érzés, mintha égetnek az ember száját. Sajnos nem értem meg ekkor azokat, akik szájfeltöltéssel akarnak érvényesülni, amikor nekem jön a herpesz duplájára dagad a szám.
Nekem nem csak a számon szokott kijönni a herpesz, hanem az orromban is, és valljuk be egy náthás betegség közben amikor állandón fújja az ember az orrát, nem a legszerencsésebb.
Mert félünk, hogy szétkenjük és átterjed más területre is.
Akkor leírnám az én kis történetemet.
Mindig is voltak herpeszem, de jól tudtam kezelni őket nagyobb dózisú gyógyszerekkel (pl. Telviran).
Nálam sajnos akkor is előjön, ha beteg lennék, mert nem leszek lázas, hanem akkor van, hogy az egész szám körül kijönnek a herpeszek, de úgy hogy csak szívószállal tudok inni, enni meg csak olyat, amit darabokban a számba tudok tenni.
Ez az úgynevezett belső láz, sajnos.
De úgy alakult, hogy terhes lettem a kisfiammal, és persze jöttek a náthás idők, állandóan herpeszem volt. De ilyenkor nem szabad sok krémet használni, a gyógyszert meg főleg nem.
Így egy ördögi körbe kerültem, elmúlt az egyik, jött a másik a szervezetem meg nem tudott megerősödni, mert alig tudtam enni.
Nagyon sokat sírtam...
A nőgyógyász és a körzeti orvos sem tudott semmi sem ajánlani.. Teljesen reményvesztettnek éreztem magam, és elsírtam magam a patikusunknak, és ő adott egy telefonszámot és homeo dokinőjét.
El is mentem egyből furcsának tartottam, hogy miket kérdezz, majd kaptam 3 bogyó nevét, amit szednem kell, és láss csodát elmúlt és amikor éreztem, hogy jön ki, megkaptam a bogyókáimat és ki sem jött.
Szóval van benne valami.
A cikket nem reklámcélból írtam, hanem azért hátha tudtam segíteni olyan kismamáknak, akik szenvednek a herpesztől.
A doki száma sajnos már nincs meg, a bogyók nevét meg azért nem árulom el, mert mindenkinek más jöhet be, ugyanis anyósomnak amit nekem írtak fel, felerősítette a herpeszét, szóval abban a sok kérdésben volt a válasz, amiért ezeket a bogyókákat kaptam.
(A cikket beküldte: danama)A betegségek elleni legjobb védelem a stabil immunrendszer
A stressz nemcsak közvetlenül a sejteket terheli, hanem tápanyagrabló is lehet. Adott körülmények között nagy mennyiségű fehérjét, vitamint vagy nyomelemet vesz igénybe, ez pedig később a sejtekben és mindenekelőtt az immunrendszerben hiányt okoz. »

Halpedikűr
Egyre több országban hódít a népszerű halpedikűr, amikor is a vendégek lábát a halak „kezelik”. Angliában is nagyon közkedvelt a lábápolásnak ez az új, nem éppen hétköznapi formája, melyet nemrég bátorkodtam kipróbálni. Már több helyen is láttam,... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.