Kategória: Egészségügyi problémák

Évek múltán is tökéletes látás

Évek múltán is tökéletes látás Előző cikkünkben csokorba gyűjtöttük a lézeres látásjavítás mellett szóló legfőbb érveket: a gyógyulás végleges, a nem várt következmények kialakulásának kockázata minimális, a kezelés gyors és fájdalommentes, ráadásul anyagilag is megéri. De vajon hogy látják a beavatkozást a páciensek évek távlatából? Utánajártunk.

Fekete Zsolt többek között sportszenvedélye miatt döntött a kezelés mellett, ahogy meséli, szemüvegben képtelenség volt felállni a snowboarddal. Emellett költségszempontokat is figyelembe vett: "Egyszerű számítás. Az ember évente csináltat egy pár szemüveget, a műtét óta viszont nem volt ilyen kiadásra szükség." Dr. Tüske Gábort, aki szintén az Optimum Látásjavító Lézerközpontban esett át a kezelésen, leginkább a vastag szemüveglencse zavarta, a szeme pedig a sok év után nem bírta tovább a kontaktlencse viselését. "A kezeléstől nagyon féltem, de mínusz 8 dioptriás volt a szemem – akinek jó a szeme, az el sem tudja ezt képzelni –, így ilyen adottságokkal nem gondolkodtam."

A beavatkozás után évekkel Zsolt és Gábor is könnyedén beszél a nagy napról, ahogy mesélik, a műtét után néhány órával már szinte tökéletes volt a látásuk. Gábornak már a műtőasztalon igazi csodában volt része: "A néhány perces kezelés után felültem az asztalon, és láttam a falon az órát, amit befelé menet még nem."

Tökéletes látás 30% kedvezménnyel

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont most 30% kedvezményt nyújt lézeres kezelései árából, emellett, ha év végéig a kezelésen is átesik, az alkalmassági vizsgálat díját is visszatérítik!

A kedvezményhez csak regisztrálnia kell 2010. október 31-ig az intézet honlapján, a kedvezményes szolgáltatást az év végéig igénybe veheti!
Zsolt a néhány nappal későbbi élményeiről számol be: "Pár nap múlva már tudtam menni a nyelvtanfolyamra, pár héttel később pedig a vízisípályára is visszatértem, és láttam a kanyarbóját, amit azelőtt soha."

Az évek múlása pedig még jobban megerősítette, hogy a lézeres látásjavítás jó döntés volt. Zsolt például igen magas elvárásokat támasztott az eljárással szemben, de a kontrollok után is elégedett az eredménnyel: "Ha az ember túl van egy ilyen műtéten, mindig egyre jobban és jobban akar látni: én négy évvel a kezelés után a szemüveges legjobb látásomhoz képest egy sorral többet tudok elolvasni."

A visszaemlékező páciensek elmondása szerint mindenképp érdemes a kezelés mellett dönteni, hiszen az még életmód-változtatással sem jár. Az Optimum egy másik korábbi páciense, Reinitz Éva elmondása szerint csak az első hétben kellett odafigyelni, akkor is csupán néhány apróságra: "Nem lehetett uszodába menni, szaunázni, nehéz súlyokat emelni, de tényleg csak néhány hétig kellett odafigyelni. Egyébként semmin nem kellett változtatni, ugyanúgy élhetem az életemet." Zsolt is erről számol be: "Ma ugyanúgy snowboardozom, biciklizem, vízisízem, úszom, dörzsölöm a szemem. Gyakorlatilag nincs semmi, amiben hátráltatna, hogy megcsináltattam."

Ha szeretne még több véleményt meghallgatni a lézeres látásjavításról, látogasson el az Optimum Látásjavító Lézerközpont oldalára, ahol számos korábbi páciens meséli el élményeit.

Ha pedig Ön is szeretné kezeltetni a szemét, érdemes most jelentkeznie vizsgálatra, hiszen az Intézet 30% kedvezményt nyújt lézeres kezelései díjából.

Az akció részletei
(A cikket beküldte: Optimum)


Éles látás, fájdalom nélkül?
A szemüveg vagy kontaktlencse viselése amellett, hogy sok kényelmetlenséggel jár, költséges is. De nem csak emiatt érdemes a lézeres kezelést választani, hiszen a tökéletes látás visszanyerése önmagában mindent megér. Ha valakinek ez mégsem lenne elég a döntéshez,... »

Hagyma: könnyfakasztó zöldség kedvező hatással
Póréhagyma, vöröshagyma, újhagyma, metélőhagyma, gyöngyhagyma, lilahagyma...A hagyma az ősz és tél tipikus zöldsége. Jól harmonizál olyan tartalmas, tápláló ételekkel, amiket a hideg időszakban előnyben részesítünk az asztalunkon. »
Minden jog fenntartva © 2022, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.