Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Egészségügyi problémák

Elhidegülés, potencia probléma vagy agydaganat?

Nem megy a szex... Nem kíván a párom... Ezek olyan dolgok, amikről az ember nem beszélget idegenekkel. Tabu téma.
Mi úgy döntöttünk a Párommal, hogy megosztjuk Veletek a történetünket. Kb. 7-8 évvel ezelőtt kezdődött minden. Csak akkor még nem tudtunk semmit.


A nagyi ne csak a tévét nézze!
Eleinte csak ritkábban szeretkeztünk. Mindig megbeszéltük, hogy milyen butaság, hogy ilyen ritkán vagyunk együtt, hiszen szeretjük egymást, jó együtt. Mégis hónapok teltek el.
Aztán 4 évvel ezelőtt már felmerült a téma, és beszélgettünk róla, hogy mi lehet a baj. Megállapodtunk, hogy bizony-bizony meghíztunk. Párom azt mondta, hogy imád, de ha a 94 kg-ról lefogynék, akkor biztos nagyobb lenne az indíttatás. Nem esett jól, de beláttam, hogy igaza van!
Gondoltunk a stresszre, a fáradtságra, időhiányra stb.
Közben olyan problémákkal volt orvosnál, hogy szívritmuszavarai voltak, hogy éjjel, mikor megizzadt, akkor a fehér pólói sorra mentek tönkre, mert sárgára színezte az izzadság és kellemetlen illatú volt, hogy a térdein egy-egy nagy szürke folt volt, ami ki is volt száradva. Különösebben nem görcsöltek rajta az orvosok, hiszen nem vészes dolgok ezek, ma már tudjuk, hogy TÜNETEK VOLTAK!
Két évvel ezelőtt zöldhályogot diagnosztizáltak Nála. Kezelték, csepegtettünk szorgalmasan. Igaz, hogy csak a látótérkiesés volt az egyetlen erre utaló jel, de hát ezt nem nekünk kellene tudni, hogy az másnak a tünete is lehet!

Ebben az évben, január végén megint felmerült a szex probléma. Az utóbbi időben, jó, ha félévente került rá sor. Pedig 15 kilót sikerült fogynom is. És már nem csak a mennyiséggel volt probléma, hanem a teljesítménnyel is!
Először prosztata problémára gondoltunk, mert Párom édesapja 10 éve prosztatarákban halt meg. Az évek során többször szóba került, hogy meg kellene vizsgáltatnia magát, mert hát, azért az úgy lenne normális, de hát a férfi, az férfi! A tünetek között ugyan huszadrangú helyen szerepel a potencia probléma, de másra nem tudtunk gondolni. Párom nyakára álltam, és addig nem mentem a dolgomra, amíg nem kért időpontot.
Nem akarom húzni, nyújtani. A lényeg, hogy miután elmondta a problémát, az orvos által kért vérvételből kiderült, hogy rettentő magas a prolaktin szintje, továbbküldték MR-vizsgálatra!
Kiderült, hogy agyalapi mirigy daganata van! Sürgős eset, mert hatalmas! 66 mm x 44 mm x 41 mm-es! Ettől sokkal kisebb is már erős fejfájást, hirtelen eszméletvesztést, epilepsziás rohamot, ájulást okozhat!!! ÉS POTENCIA PROBLÉMÁT! Neki nem volt semmi „csak” az utolsó!!! Ki gondol agydaganatra???
A professzor, akit a Jó Isten áldjon meg, azt mondta, hogy ha Amerikában kétszer nem sikerül az aktus, már rohan a férfi az orvoshoz. Hát kis hazánkban szerintem sokan, hasonlóan hozzánk, minden másra gondolnának, csak erre nem!
Február legelején derült ki a hipofízis /agyalapi mirigy/ daganat, olyan sürgős volt, hogy április 2-án már meg is műtötték.
Pillanatnyilag már sokkal jobban van, és úgy néz ki, az alap problémánk is megoldódott! Mellékesen megszűnt a rossz illatú, maró izzadság, a térdei soha ilyen szépek nem voltak, és úgy néz ki, nincs zöldhályogja! Ez még most fog majd kiderülni, tehát izgulhatunk, de a remény azért él!

Az agyalapi mirigy daganat szövettanilag általában jóindulatú, de bajt bármikor okozhat!
Gondoljátok el, hogy utaztok nyaralni, gyerekekkel a hátatok mögött, és akkor történik ájulás! Úristen!
Nem szabad tabuként kezelni a potencia problémát! Ne CSAK attól legyen férfi a férfi! De nekünk, nőknek figyelni kell rájuk is, és magunkra is. Nőknél is okozhat gondot az agyalapi mirigy daganat!!! Az agyalapi mirigy irányítja szervezetünkben lévő összes mirigyet! Olvassatok utána, hogy meg tudjátok védeni magatokat, a Párotokat és a családotokat is!
Ezt a cikket Párommal közösen írtuk, mert a férfiúi hiúságnál sokkal többet ér az élet! Ez nem lehet ciki, nem lehet szégyellnivaló, nem lehet titkos!

Ha csak egy embernek tudtunk segíteni, már megérte megírni ezt a cikket! Ha csak egy embernek megmentettük az életét, nagyon boldogok vagyunk!
(A cikket beküldte: Kat1)


Kvizlabirintus - Még nem járt le a kalandorok kora

Bezártság, kapcsolatok - epilepszia
Mért alakítanak ki az epilepsziás emberek nehezen baráti kapcsolatot, esetleg érzelmi (szerelmi) kapcsolatot embertársaikkal? Ez nagyon bonyolult, mégis egyszerű kérdéskör. Az epilepsziás ember a hangulatváltozásaival, dühkitöréseivel, nehezen kezelhető társ.... »
Visszered van?
Visszered van? Ha ezt elolvastad megnyugszol talán! Kinek kisebb, kinek nagyobb probléma a visszér. Eleinte inkább csak esztétikailag zavaró, később viszont már komoly gondokat és fájdalmakat is okozhat. Részletesebben az orvosod is tud segíteni, de csak akkor,... »

Panarom karácsonyi illatMinden jog fenntartva © 2021, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.