Kategória: Egészségügyi problémák

A mi kis történetünk

2006. december 23. Eddig semmi gond nem volt, már reggel nem kérte a cicit és a cumit sem nem értettem miért? Arra gyanakodtam, hogy a vitamin miatt, amit direkt szoptatás mellett is lehet szedni, mert úgy hallottam, keserű lesz a tej a gyógyszerszedéstől és elfogadtam, hogy ez miatt! De akkor miért nem kell neki a cumi sem?

2006. 03. 28-án született meg a 3. kisfiam. Semmi gond nem volt, csak az átlagos betegségekkel kezdtük, mint minden gyerek.
Aztán egyik napról a másikra 2006. 12. 23-án ő úgy döntött nem kell a cici és a cumi sem, csak sírt és igen furcsa kiütések jelentek meg rajta. Szemmel láthatóan jöttek ki rajta a foltok pillanatok alatt, borsószemnyi bőrpír, és egy vízhólyagszerű hólyag lett gyakorlatilag mindenütt rajta, talpán, tenyerén, hátán, arcán stb. Ott a szemem előtt.
Hihetetlen volt végig nézni ezeket, fölvittem a bőrgyógyászatra, ott azt mondták, allergia, aztán adott egy kenceficét és ennyi, totózzuk ki, mitől lehet ez!
Ő nem látja! Karácsony van, a cseppem sír, szenved a viszketéstől, látszik, hogy a 2 nappal ezelőtti pöttyök már nem hólyagok, hanem meglehetősen undorító sebekké alakultak át.
De látszik a seben, nem a gyógyulás felé veszi az irányt, hiába kenem, inkább minden nap egyre csúnyább.
Elvittem egy maszek orvoshoz, ő látott egy olyan friss foltot, hogy arról megállapította, rovar csípéstől lehet, azt tanácsolta nézzünk át mindent, atkától kezdve a pókig és irtsuk ki, egy csóri pókon kívül semmit nem találtunk.
De mivel fontos a gyerek, lecseréltük a padló szőnyeget, az ágyat, a porszívót hepafilteresre (ezt azért, mert állítólag a porzsákos visszafújja hátul az atkákat).
Belevágtam a vadiúj kiságy szivacsába, hogy belelássak, van-e benne matatás, de semmi. Ugyanúgy jöttek a foltok, ez így ment hónapokig, mire azt mondták, ez nem lehet más, csak rühesség.
Adtak egy olyan folyékony mosakodó olajat, ami rosszabb volt a tüzes vasnál is, de oké, mert ezt mondták, muszáj volt. Azt hozzáteszem, a kicsin vérző sebek voltak folyamatosan, már lilult a sírástól, de meg kellett tennem. SEMMI!
Még mindig jönnek a foltok, nagy nehezen kikönyörögtem egy allergia tesztet (pollentől - rovarig), de már az elején azt mondták, nem fogja kimutatni, mert ezt 3 éves kor után szokták használni (ekkor 1,5 éves volt).
A tesztre 3 hetet vártunk az eredményre, de tényleg semmit nem mutatott ki, aztán 1 év után azt mondta a professzornő küldjük be a kórházba! Én azt mondtam, NEM!
Elvittem egy természetgyógyászhoz, aki olyan kenőcsöt adott, hogy két, ismétlem két nap alatt rendbe hozta a gyerek bőrét, amit a dokik 1 év alatt nem tudtak megtenni.
Igaz sokára, de kiderítettük, mire allergiás: a MOSÓPORRA. Ez a folyamatos allergia hatás hozta ki neki az asztmáját, amiben épp most szenvedünk! Hát ez sem egy leányálom, de ezt legalább rögtön tudták "eltalálták" mi ez, és kaptuk a pipát a gyógyszerrel sajnos.
(A cikket beküldte: zsuliett)Keresztallergiák
Az allergia veszélyes lehet. Olykor az étkezés is kiválthatja a pollenallergia tüneteit. Ennek az előfordulása, sajnos elég nagy az utóbbi időben. Sokszor nem értjük, miért nem használ a kapott gyógyszer. Főleg, ha nem is orvos írja fel, és így nincs lehetősége... »

Nyári kozmetikumok és bőrallergia
Végre ledobhatjuk magunkról a mindent eltakaró ruháinkat, hogy fedetlen bőrünket idén is kitegyük a hőségnek és az eddigieknél erősebb napsugárzásnak. Komfortérzetünk szinten tartása mellett azonban ügyeljünk bőrünk védelmére is! »
Minden jog fenntartva © 2024, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.