Kategória: Külsőnk egészsége

Vásáry André – nincs több küzdelem a kopaszodással

Vásáry André – nincs több küzdelem a kopaszodással A nagysikerű férfi szoprán énekes különleges tehetségének és munkásságában megmutatkozó színes egyéniségének köszönheti az elismerést. Nevét hallva azonban korábban a kopaszodási problémája is eszünkbe juthatott. Ez mára már a múlté, hiszen a HairHungary klinika csapatát választotta, akik orvosolták ezt. A hajátültetés előzményeiről, folyamatáról és sikereiről faggattuk.

A kopaszodás a férfiak esetében leggyakrabban genetikai okokra vezethető vissza. Nagyon letört a tudat, mikor rájöttél, hogy te is ebben a cipőben jársz?
Természetesen nagyon zavart, mikor észrevettem, hogy kopaszodom, de próbáltam elfogadni. Épp beletörődtem volna, amikor rátaláltam a HairHungary-re, és nagyon örültem ennek a lehetőségnek.

Sokan hecceltek, viccelődtek veled emiatt? Mennyire zavart ez téged?
Nem, szerencsére olyan baráti köröm volt, akik ezt nem tették szóvá. Viszont mivel ez egy látható probléma, akaratlanul is odanéztek. Ezt rögtön magára vette az ember.

Mielőtt a hajátültetés mellett döntöttél, kipróbáltál más gyógymódokat is?
Igen, kipróbáltam mindenféle gyógymódot a gyógynövényes, masszírozós készítményektől kezdve a népi praktikákig, de van egy pont, ahonnét már tényleg nincs visszaút, és muszáj a plasztikai sebészet vívmányait igénybe venni. Az előzetes konzultáció és vizsgálatok után egyből eldöntöttem, hogy belevágok a hajátültetésbe.

Milyen vizsgálatokat végeztek el a klinikán, mielőtt zöld utat kapott a műtéti beavatkozás?
Egy alapos állapotfelmérésen vettem részt, ahol átbeszéltük a felmerülő problémákat, valamint egy vérvizsgálaton és genetikai teszten is átestem.

Fájdalmas volt a beavatkozás? Kaptál valamilyen érzéstelenítőt?
Kaptam tűmentes, majd egy 3 lépcsős, tűs érzéstelenítést is. Tulajdonképpen az egyedüli kellemetlen érzés maga az érzéstelenítés, utána már nem fájdalmas a beavatkozás.

Mennyire volt megterhelő a műtét? A hosszas beavatkozás során tudtál pihenni, vagy mással elfoglalni magad?
A műtét maga nem megterhelő, mert tényleg nagyon szakszerű, professzionális és jól szervezett volt. A műtét közben DVD-t néztem, ami azért elterelte a gondolataim.

Kaptál valamiféle utókezelést?
Szórófejes nedvesítő oldatot kellett használnom, valamint speciális, fehérjét tartalmazó lapokat kaptam a gyógyulás segítésére. Illetve később sorra kerültek a fejbőrtápláló folyadékok is.

A fejbőröd hamar regenerálódott? Mennyire gyorsan sikerült visszazökkeni megszokott életviteledhez?
Az első műtét után ugyan bedagadt a fejbőröm, de a második alkalommal már szerencsére ez sem következett be, így egy-két nap alatt sikerült visszazökkennem.
A beavatkozás után nem sokkal alig látszott a fejbőröm, így ezt ki is használtam rögtön a lemezborítóm elkészítéséhez. Amikor az apró hegek elkezdtek leperegni, az egy kissé kellemetlen, de aztán hamar vissza lehet rázódni.

Mikor tapasztaltad meg, hogy a hajátültetés sikeres volt?
Körülbelül egy éven belül. Az én esetemben kellett egy frissítő műtét, az után éreztem igazán, hogy sikeres volt, bár korábbi fényképeket visszanézve is már egyértelmű a változás.

Magabiztosabb lettél a hajátültetés után?
Igen, mindenképpen ad egy pluszt az embernek. Azt gondolom, hogy kétségkívül egy jó döntés volt.

Mit üzensz azoknak, akik szintén az örökletes kopaszodás áldozatai?
Ha tehetik, akkor jöjjenek el, és próbálják ki ezt a lehetőséget. Bele kell vágni, másképp nem lesz jobb a helyzet!


Vásáry André válaszait olvasva tehát láthatjuk, hogy a hajátültetés nem egy ijesztő, nagy fájdalmakkal járó folyamat, hanem egy gyors és biztos megoldás a kopaszodásban és hajhullásban szenvedőknek. A beavatkozást végző klinika ráadásul Európában egyedülálló módon használja az Egyesült Államokban szabadalmaztatott úgynevezett SafeSystem-FUE2 módszert, mely bizonyítottan kevesebb traumával jár és sokkal természetesebb hatás érhető el vele.

Bővebben a hajátültetés lehetőségéről:

HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu
Konzultációs időpontfoglalás: 30 552 0940(A cikket beküldte: HairH)


Ruha teszi a nőt?
Mindig azt gondoltam, hogy az öltözködési stílusom meghatározó lesz abban, hogyan fognak velem szemben viselkedni az emberek. »

Úristen! Agyvérzésem volt!
Három nappal az 50. születésnapom előtt agyvérzésem volt. Négyszer műtötték az agyamat, hála Istennek, és néhány orvosnak, hogy nem élőhalott vagyok. És szerencsére már a pelenkás korszakon is túl vagyok. Sok jó és sok rossz tapasztalatot szereztem a kórházakról,... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.