Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Külsőnk egészsége

Márciusi divat, avagy tél és tavasz között

Miért nem találunk megfelelő ruhákat márciusban? Megfigyeltem, hogy ez a kora március és késő februári időszak nem tartogat külön viseletet. A téli ruhák már túl melegek erre a hónapra, de a tavasziak túl lengék.

Tele van az összes divatújság aranyos és ötletes tavaszi darabokkal, kis szoknyákkal és blúzokkal. De még mindig itt a rossz idő, hiába csicseregnek a madarak és hiába nem hull már a hó. Nagyon szeretnék már szép, új ruhákat venni, mert a mostaniakat már elhordtam és felvillanyoztak a divatcikkek és fotók. Mi a neve ennek az időjárásnak, amikor a téli kabát már túl sötét, de a tavaszi még túl kevés?
Nagyon bosszant, hogy ezt az időt nem tudták áthidalni a szerkesztők és nem közöltek le egy cikket sem "aktuális darabokról".
Persze tudom, hogy miért. A divat nem vár. Már az áprilisi és májusi ruházat van a márciusi számban.
Hogyan legyünk akkor mégis felkészültek?

A legegyszerűbb, ha előre gondolkozunk és az őszi ruhánk mellé veszünk tavasziakat is. Sokszor a kora őszi idő olyan, mint a tavaszi és az őszi idő olyan, mint a kora tavaszi.

De ha erre nem gondoltunk tavaly, mit tegyünk most? Mindenféleképpen találnunk kell egy új, kora tavaszi kabátot. Ez az igazi nagy kihívás, mert kabátok ilyenkor már inkább vékonykák. Mellette szóljon, hogy pont ebben az időben árazzák le a kabátokat, hiszen "jön a tavasz" (amit elfelejtenek, hogy attól még nem Floridában élünk).
Ezek után már csak egy-két könnyebb sálra és kiegészítőre van szükségünk. A tavaszi idő közeledtét színes és vidám mintás nyakláncokkal és sálakkal tudjuk hirdetni. Így melegen tartjuk magunkat az egyszínű kabáttal, de mégis száműzzük az összeállításunkból a komor szürke színeket.

Elengedhetetlen egy-két új cipő. A hótaposó ideje lejárt, jöjjenek a kis csizmák és bokacipők. Ne feledkezzünk meg a hideg környezetről és meleg cipőket válasszunk (feltétlenül új színekben, érdekes fazonnal), nehogy felfázzunk.

Meleg harisnyáinkat sem kell elfelejtenünk, csak válasszunk kedves pasztell színeket: halvány rózsaszín, krémfehér, merészebbeknek halvány kék. Ezek a színek istenien állnak a világos barna kis csizmákkal és övekkel.
Legyünk mindig üdék és frissek, és ilyen ruhákat is hordjunk.

(A cikket beküldte: Lufikutya)Rosacea-Couperosa avagy rózsás bőr, borvirágos orr
Mivel kozmetikus vagyok és találkozom sokszor keringési problémákkal(arcon), ezért gondoltam, hogy írok az oly sokat átkozott rosaceáról. Egy előadáson voltam a minap és sok új ténnyel találkoztam, ami arra ösztönzött, hogy "tollat ragadjak " és írjak róla. »

Antiélet tabletta
Öt évnyi savmarás, kínzó gyomorfájdalom, pánikrohamok. Egy évnyi dagadt has, több havi idegesség, majd erőtlenség, emésztési problémák, alulműködő pajzsmirigy, baktériumok, menstruáció elmaradás és HPV gyanú. Mind-mind miatta. Napi egy szemtől ezernyi borzalom… »

Minden jog fenntartva © 2020, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.