Kategória: Egészségügyi problémák

Éles látás, fájdalom nélkül?

Éles látás, fájdalom nélkül? A szemüveg vagy kontaktlencse viselése amellett, hogy sok kényelmetlenséggel jár, költséges is. De nem csak emiatt érdemes a lézeres kezelést választani, hiszen a tökéletes látás visszanyerése önmagában mindent megér. Ha valakinek ez mégsem lenne elég a döntéshez, cikkünkben összegyűjtöttünk a legfontosabb érveket.

1. Végleges eredmény: A beavatkozás után nem kell attól tartanunk, hogy később meg kell ismételni a kezelést, hiszen a lézer által korrigált szaruhártya nem alakul vissza. Ugyanakkor látásunk az életünk során változhat, éppen ezért a legtöbb szemész csak akkor ajánlja a lézeres látásjavító korrekciót, ha a szem dioptriaértéke állandó.

2. Fájdalom nélkül: Sok szemüveges azért nem mer belevágni a kezelésbe, mert fájdalmasnak tartja. Ettől azonban nem kell tartani. A beavatkozás során adott érzéstelenítő cseppek teljes fájdalommentességet biztosítanak. Az Optimum Látásjavító Lézerközpont egyik páciense, Szekeres Mónika így nyilatkozott: "Ha tudom, hogy a műtét semmilyen fájdalommal nem jár és utána sem érzékeny a szemem, akkor már jóval korábban eljöttem volna." A LASIK és a teljesen személyre szabott kezelési lehetőséget biztosító ZYOPTIX kezeléseknél a gyógyulás is fájdalom nélküli. Ezért is választják egyre többen az Optimum Látásjavító Lézerközpontot.


Tökéletes látás 30% kedvezménnyel

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont most 30% kedvezményt nyújt lézeres kezelései árából, emellett, ha év végéig a kezelésen is átesik, az alkalmassági vizsgálat díját is visszatérítik!

A kedvezményhez csak regisztrálnia kell 2010. október 31-ig az intézet honlapján, a kedvezményes szolgáltatást az év végéig igénybe veheti!
3. Gyors gyógyulás: A lézeres beavatkozás csupán néhány percet vesz igénybe, és körülbelül egy óra pihenés után a páciens már haza is mehet. A gyógyulás folyamata eljárásonként eltér, a LASIK és ZYOPTIX típusú beavatkozásoknál már másnap élhetjük a megszokott életünket, de még a hosszabb lábadozással járó felszíni kezelések után is néhány nap, esetleg hét után visszatérhetünk a munkához, immár szemüveg és kontaktlencse nélkül.

4. Biztonságban: az Optimumban dolgozó orvosok és asszisztensek tapasztalata, felkészültsége, valamint a korszerű kezelési eljárások biztosítják a páciensek által elvárt nagyfokú biztonságot. A kezelés befejezését követően kapott utasítások betartásával a hazatérés utáni időszak is biztonságos és problémamentes lesz. A nem várt következmények kialakulásának kockázata igen alacsony, ilyenkor is általában könnyen kezelhető gyulladás, esetleg hámosodási probléma, apró felszínes bevérzés fordulhat elő.

5. Anyagilag is kedvező: Bár maga a kezelés nem olcsó, figyelembe kell venni, hogy egyszeri költségről van szó, és egy életre megszabadulhatunk a szemüveg vagy kontaktlencse viselésével járó kiadásoktól. Debbie Murdoch a kezelés mellett döntött, és anyagilag sem bánta meg: "Ahhoz a rengeteg pénzhez viszonyítva, amit éveken át szemüvegekre és kontaktlencsékre költöttem, az új eljárás jó befektetésnek bizonyult. Sokkal többet költöttem volna, ha kitartok a szemüveg és a kontaktlencse mellett."
Az Optimum Látásjavító Lézerközpont ráadásul most 30% kedvezményt nyújt lézeres kezelései díjából, így még kedvezőbb feltételekkel szabadulhat meg szemüvegétől.

Az akció részletei
(A cikket beküldte: Optimum)


100 nap a jobb egészségért, a jó szexért és a hosszú életért
A könyvben foglalt 14 hetes kurzus során a 100 nap a jobb egészségért, jó szexért és a hosszú életért bemutatja a Chi Kung erejét, a hat gyógyító hangot, a Baduanjint, az önmasszázst, a szexuális Kung Fut, a belső mosolyt, az aranyvirág megnyitását és még sok mást... »

Pomelo
A narancs, a citrom, a mandarin és a grapefruit mellett a pomelo, azaz a Citrus grandis is egy citrusféle. A szappanfavirágúak rendjébe, azon belül a rutafélék családjába tartozik. A Maláj vidékén volt őshonos, de mostanság Kína déli részén és Indiában... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.