Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egészségügyi problémák

4D-s technológia javítja a látást

A látásjavító eljárásoknál használt lézerek legújabb generációját hozta Magyarországra az Optimum Látásjavító Lézerközpont. Az egyedülálló rendszer 4 dimenzióban követi a szem mozgását, így a kezelés fájdalommentes, gyors és felülmúlhatatlan biztonsággal és pontossággal párosul. Az új lézeres eljárásokra most 20+10% kedvezményt biztosít az intézet!


A lézeres látásjavítás technológiájának legújabb vívmányát képviselő Zyoptix Excimer Lézert 2011. januárban helyezték üzembe az Optimum Látásjavító Lézerközpont szakemberei. Ezzel a legmodernebb látásjavító eljárások váltak elérhetővé Magyarországon. Az új megoldások nagyobb biztonságot és pontosságot biztosítanak az éleslátásra vágyóknak és a szakembereknek egyaránt.

A biztonságot a szivárványhártya-felismerő rendszer garantálja, amely a kezelés alatt a szem legapróbb elmozdulásait 4 dimenzióban képes követni. Az észlelt változásnak megfelelően a rendszer azonnal módosítja a lézersugár helyzetét is, így mindig garantáltan arra a pontra esnek az éleslátást biztosító sugarak, ahol szükség van rájuk.


Az Optimum és a lézeres látásjavítás
- A vizsgálat után tervezett eredményre az Optimum garanciát vállal.
- Az elmúlt tíz évben több ezer elégedett pácienst kezeltek az intézetben.
- Magyarországon itt érhető el a legtöbb kezelés egy helyen, így mindenki megtalálja a számára optimális megoldást.
- A pácienseink 97 százaléka a kezelés eredményének tudatában vallja, hogy anyagilag is megérte elvégeztetni a beavatkozást.


A pontosságot a hullámfront elemzés biztosítja, amely a lézert kifejlesztő Technolas vállalat legjobb kezelési algoritmusa. Ezzel a diagnosztikai rendszerrel még a rejtett fénytörési hibák is felderíthetők és kezelhetők úgy, hogy közben megmaradnak a szaruhártya formájának természetes arányai. A tökéletesebb technológiának köszönhetően kevesebb szövetmennyiséget kell eltávolítani, így még jobb látásminőség érhető el minden fényviszony mellett.

Az új technológia minden látásjavító eljárásnál alkalmazható, így a felszíni és a lebenyes kezelések esetén is még tökéletesebbé teheti az eredményt. A Zyoptix Plus Kezelési program az egyszerű fénytörési hibák kezelését fejlesztette tovább a 4D szemkövető rendszer pontosságával, míg a Zyoptix Elite a rejtett fénytörési problémákkal küzdők számára jelent egyénre szabott megoldást.

Lézeres látásjavítás most 20+10% kedvezménnyel!

Az Optimum az új technológia bevezetése alkalmából 20 százalékos kedvezményt biztosít a kezelések árából, az első 200 jelentkezőnek pedig további 10 százalék extra kedvezmény jár. Most elég jelentkezni a kezelést megelőző vizsgálatra, a kedvezményt a vizsgálatot követő három hónapban is igénybe lehet venni.

Az akció részletei

(A cikket beküldte: Optimum)


Bárki lehet cukorbeteg!
Magyarországon jelenleg több, mint hétszázezer diagnosztizált cukorbeteg él, és körülbelül félmillió azoknak a száma, akik már cukorbetegek, de még nem tudnak róla. A kilátások még riasztóbbak, hiszen 10 év múlva a 20-70 év közötti korosztályban már minden... »

Tavaszi méregtelenítés - hogyan kezdjünk hozzá?
A méregtelenítő kúrát olyankorra érdemes tervezni, amikor az ember kicsit ki tud szakadni a hétköznapokból, alacsonyabb fokozatra tud kapcsolni, alkalmat tud találni a lazításra, pihenésre is. A legnagyobb fizikai vagy szellemi megterhelések idején semmiképpen... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.