Kategória: Egészségügyi problémák

4D-s technológia javítja a látást

A látásjavító eljárásoknál használt lézerek legújabb generációját hozta Magyarországra az Optimum Látásjavító Lézerközpont. Az egyedülálló rendszer 4 dimenzióban követi a szem mozgását, így a kezelés fájdalommentes, gyors és felülmúlhatatlan biztonsággal és pontossággal párosul. Az új lézeres eljárásokra most 20+10% kedvezményt biztosít az intézet!


A lézeres látásjavítás technológiájának legújabb vívmányát képviselő Zyoptix Excimer Lézert 2011. januárban helyezték üzembe az Optimum Látásjavító Lézerközpont szakemberei. Ezzel a legmodernebb látásjavító eljárások váltak elérhetővé Magyarországon. Az új megoldások nagyobb biztonságot és pontosságot biztosítanak az éleslátásra vágyóknak és a szakembereknek egyaránt.

A biztonságot a szivárványhártya-felismerő rendszer garantálja, amely a kezelés alatt a szem legapróbb elmozdulásait 4 dimenzióban képes követni. Az észlelt változásnak megfelelően a rendszer azonnal módosítja a lézersugár helyzetét is, így mindig garantáltan arra a pontra esnek az éleslátást biztosító sugarak, ahol szükség van rájuk.


Az Optimum és a lézeres látásjavítás
- A vizsgálat után tervezett eredményre az Optimum garanciát vállal.
- Az elmúlt tíz évben több ezer elégedett pácienst kezeltek az intézetben.
- Magyarországon itt érhető el a legtöbb kezelés egy helyen, így mindenki megtalálja a számára optimális megoldást.
- A pácienseink 97 százaléka a kezelés eredményének tudatában vallja, hogy anyagilag is megérte elvégeztetni a beavatkozást.


A pontosságot a hullámfront elemzés biztosítja, amely a lézert kifejlesztő Technolas vállalat legjobb kezelési algoritmusa. Ezzel a diagnosztikai rendszerrel még a rejtett fénytörési hibák is felderíthetők és kezelhetők úgy, hogy közben megmaradnak a szaruhártya formájának természetes arányai. A tökéletesebb technológiának köszönhetően kevesebb szövetmennyiséget kell eltávolítani, így még jobb látásminőség érhető el minden fényviszony mellett.

Az új technológia minden látásjavító eljárásnál alkalmazható, így a felszíni és a lebenyes kezelések esetén is még tökéletesebbé teheti az eredményt. A Zyoptix Plus Kezelési program az egyszerű fénytörési hibák kezelését fejlesztette tovább a 4D szemkövető rendszer pontosságával, míg a Zyoptix Elite a rejtett fénytörési problémákkal küzdők számára jelent egyénre szabott megoldást.

Lézeres látásjavítás most 20+10% kedvezménnyel!

Az Optimum az új technológia bevezetése alkalmából 20 százalékos kedvezményt biztosít a kezelések árából, az első 200 jelentkezőnek pedig további 10 százalék extra kedvezmény jár. Most elég jelentkezni a kezelést megelőző vizsgálatra, a kedvezményt a vizsgálatot követő három hónapban is igénybe lehet venni.

Az akció részletei

(A cikket beküldte: Optimum)


Egy kevésbé ismert betegségről - Limfóma
A limfóma a legtöbb esetben gyógyítható – ha időben felfedezik. A limfóma a nyirokrendszerben kialakuló rosszindulatú megbetegedés. A nyiroksejtek, más néven limfociták rosszindulatú átalakulásának következtében a nyirokcsomók, a lép megnagyobbodásához, de... »

A szépség órarendje
Hogy mindig jól nézzünk ki, és jól érezzük magunkat a bőrünkben ajánlatos betartani a szépség órarendjét. »
Minden jog fenntartva © 2022, www.egeszsegtipp.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) egeszsegtipp.hu | WebMinute Kft.